-
Aydınlı ama istanbuldan emotion :)
-
maşallah temiz araca benziyor kazasız belasız kullanın
-
maşallah kazasız belasız aracın çok temiz... Bu arada bende aydınlıyım hemşeriyiz :)
-
Alıntı:
StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı
maşallah temiz araca benziyor kazasız belasız kullanın
teşekkürler hocam :)
Alıntı:
sabanci Nickli Üyeden Alıntı
maşallah kazasız belasız aracın çok temiz... Bu arada bende aydınlıyım hemşeriyiz :)
teşekkürler hemşerim istanbul da öğretmenim pek gelemiyorum maalesef :(
-
güzel araç Allah kaza bela vermesin...:)
-
-
Alıntı:
takres Nickli Üyeden Alıntı
güzel araç Allah kaza bela vermesin...:)
Alıntı:
izoci Nickli Üyeden Alıntı
maşallah...
teşekkürler :)
-
-
Alıntı:
tayfux Nickli Üyeden Alıntı
geldiğin zaman mutlaka beklerim izmirede haberin olsun :)
-
maşaallah güle güle kullanın
-
bir aydınlı daha çıktı aydınlılar çoğalıyor araç harika güle güle kullan
-
-
Alıntı:
adabeyi Nickli Üyeden Alıntı
bir aydınlı daha çıktı aydınlılar çoğalıyor araç harika güle güle kullan
:) evet de güzel memleketime birtürlü gidemiyorum..yorumun için teşekkürler hocam :)
Alıntı:
murat26 Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel
Alıntı:
turbulans Nickli Üyeden Alıntı
maşaallah güle güle kullanın
amin inşallah :)
Alıntı:
geldiğin zaman mutlaka beklerim izmirede haberin olsun :)
kesinlikle gelmek istiyorum izmir tarafına geldiğimde mutlaka haberiniz olur alsancak falan yaparız :)
Alıntı:
enoo201 Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah Çok Güzel
-
Alıntı:
:)
kesinlikle gelmek istiyorum izmir tarafına geldiğimde mutlaka haberiniz olur alsancak falan yaparız :)
sen gel de sahil kısmını komple turlarız güzelyalı,alsancak,karşıyaka :)
-
nazar değmesin hemşo :))
çok temiz görünüyor maşallah.
-
Alıntı:
sen gel de sahil kısmını komple turlarız güzelyalı,alsancak,karşıyaka :)
ooo süper valla şimdiden sabırsızlandım hocam ya işte milli eğitim ne zaman güzel bir tatil yaparsa gelicem inşallah :)
Alıntı:
alpimmm Nickli Üyeden Alıntı
nazar değmesin hemşo :))
çok temiz görünüyor maşallah.
teşekkürler hemşo sağolasın alalı baya oldu hatta satıcam ev almam lazım istanbul malumunuz :)
-
Yav bu 09 plakayı görünce çıldırıyorum sanki evime gitmiş gibi mutlu oluyorum... Ben de Aydın/Söke'dan katılıyorum yarışmaya :) Ama, malesef Söke buram buram tütüyor burnumda. Tokat'ta görev yapıyorum; öğretmenim. Bu arada arkadaşlar benim sattığım puntişim Sakarya'ya gitti görenler var mı acaba nasıldır ne durumdadır çok merak ediyorum? Plakası 09 SH 717 idi. Satın alan adamın plakasını değiştirmediğini biliyorum. Rengi Orleans Mavi.
-
Alıntı:
teşekkürler hocam :)
Ben de İstanbul'da öğretmenlik yapan Aydınlılardanım. Bu arada epey Aydınlı varmış. Gerçi ben Nazilli'denim :D
-
Alıntı:
pilotender Nickli Üyeden Alıntı
Yav bu 09 plakayı görünce çıldırıyorum sanki evime gitmiş gibi mutlu oluyorum... Ben de Aydın/Söke'dan katılıyorum yarışmaya :) Ama, malesef Söke buram buram tütüyor burnumda. Tokat'ta görev yapıyorum; öğretmenim. Bu arada arkadaşlar benim sattığım puntişim Sakarya'ya gitti görenler var mı acaba nasıldır ne durumdadır çok merak ediyorum? Plakası 09 SH 717 idi. Satın alan adamın plakasını değiştirmediğini biliyorum. Rengi Orleans Mavi.
bende öğretmenim hocam van da idim buraya tayinim çıktı çok şükür kurtulduk :) aydın güzel memleket tütmez mi :)
Alıntı:
efe mert Nickli Üyeden Alıntı
Ben de İstanbul'da öğretmenlik yapan Aydınlılardanım. Bu arada epey Aydınlı varmış. Gerçi ben Nazilli'denim :D
bende nazillidenim efe mert hocam cumhuriyetten :)
-
2006 dan beri Tokat'tayım. Mayıs ayında şansımı deneyeceğim tayin istemekte...Bakalım, kısmetse gideriz bizim taraflara.