merhaba sizden tarafsız ve objektif yorumlar bekliyorum .
evo siyahı nasıldır. renk tam siyah değil sanki biraz bordoya çalan bir renk gibi?
bakımı nasıl zormu ? cizik leri çok belli ediyormu ? sizce evoya siyah yakışıyormu ?
Printable View
merhaba sizden tarafsız ve objektif yorumlar bekliyorum .
evo siyahı nasıldır. renk tam siyah değil sanki biraz bordoya çalan bir renk gibi?
bakımı nasıl zormu ? cizik leri çok belli ediyormu ? sizce evoya siyah yakışıyormu ?
Ben de Evo siyahı aldım, 1 haftadır kullanıyorum. Skydome olmasına rağmen siyah harici renk tercih etmememde tamponlardaki siyah parçaların diğer renklerde hoşuma gitmemesi de etkili oldu.
Renk olayı zevk meselesi,bence bu araca siyah renk yakışıyor,bence bordro döşeme ile gayet uyumlu. Evet güneş altında biraz bordroya çalıyor temizken.. Siyah rengin sıkıntısı tozu kiri çok kolay göstermesi.
ben de siyah evo aldım zevkle. ama dediğim zamanlar oldu .6 aydır kullanıyorum evo aracımı çok çabuk kirlenmekte,çizikleri anında belli etmekte. şimdi diyorum ki gri metal mi alsaydım. ama havasına gelince iyi ki siyah almışım diyorum. inanın herseyden cok cabuk sıkılan insanlarız grimetal alsaydım keşke siyah alsaydım derdim heralde.
siyah arabanın bakımı zor olur. haftada bir yıkaman gerekir.. ama siyah araba güzel durur....
:wacko000:
granit gri düşünüyorum artık galiba sanırım ...
Sevgili kardeşim, siyah evoya en çok yakışan renklerden biridir ama adıyamanın yaz sıcağını bir adıyamanlı olarak iyi bildiğm için yazın kavrulursun ve renk çabuk solar.
Sana tavsiyem açık renk al ama mutlaka pop kitli olsun.o zaman tamponlardaki siyah kısımlar sırıtmaz.
beyaz evo+skydome:D
Valla hocam bence siyah almayın derim.Tamam renk olarak siyah, Araçlara güzel ve prestijli bir görünüm veriyor ama ne güneşin altına koyabiliyorsun ne de tozdan koruyabiliyorsun.Aracı tertemizkomple yıkıyorsun 10 dk sonra toz toplamaya başlıyor.En ufak çiziği bile belli ediyor.Şimdi takas eden çıksa 1000 tl verir beyaz renk araçla takas ederim.Bence devlet siyah araç satışını yasaklamalı.Sattıktan sonra resmen müşteriye eziyet:siritma:
Yerinizde olsam beyazdan başka renk almazdım.
beyaz tercihimdir...
İçimde kalan bir renktir evo siyahı. Ailem siyaha karşı çıktığı için alamamıştım. Evo siyahı bence de evo ya en çok yakışan renklerden biri.
arabayı gösteren siyahtır bakabilecekseniz siyah alın yalnız bakımı çok zordur.hem ben üzülmeyim hemde araba üzülmesin derseniz beyaz alın
evo beyazı alın metalik değil + skydome alırsanız tatından yenmez :)
naçizane benim fikrim metalik beyazdan yanadır. bir kere aracın rengi bazen beyaz, bazen gri bazen de hafif mavi. her zevke uygun:). bakımı da kolay. öyle hemen tozu kiri göstermez. yabana atmayın bu rengi. mitix dostum karar vermeden önce benim garaja da bir baksan hani..
bende de evo siyahı var. severek aldım severek kullanıyorum. ama çizikleri ve tozu çok gösteriyor. beyaz da yakışıyor evoya tercih sizin
Yav kırmızı da yakışıyor lütfen kırmızıyı es geçmeyelim :D
Metalik Beyaz almayın,çok güzel bir renk ve Evo ya çok yakışıyor,fazla kimsede olmazsa sevinirim...:)
bendede siyah var, bir ay olmadı çizikler ve çabuk kirlenmesine ne kadar sinir olsamda araba yıkanınca görüntüsünü görünce değer diyorum...