arkadaslar hali hazırda olan 2007 model punto mu peugeot 106 gti le takas etmeyı dusunuyorum.. yorumlarınız beklıyorum ...sıkıntım arabam cok hantal gıtmıyor !!
Printable View
arkadaslar hali hazırda olan 2007 model punto mu peugeot 106 gti le takas etmeyı dusunuyorum.. yorumlarınız beklıyorum ...sıkıntım arabam cok hantal gıtmıyor !!
Bulabilecegin en temiz gti muhtemelen 150.000km ustu olacaktir malum 2001 de uretimi durdu 106 gti larin ayrica bu araclarin performans araci oldugu dusunuldugunde oynanmamisini bulmak colde kutup ayisina raslamaktan daha zor olur, ben sahsen tavsiye etmem 106 gti in devri kapanali cok oldu.
Ben de tavsiye etmem.Performans her şey değildir, bence Punto daha iyi.
eğer temzise düşünülebilir ama bakımı benzini seni yorar
gtı ların temizini bulmak biraz zor olablir tavsiye etmiyorum üç beş fazla koyup t-jet almak daha mantıklı
bende tavsiye etmem t-jet mantklı olabilir....
Eğer GTI fanatikliği yoksa GP dan 106 ya geçmek hiç mantıklı değil.Hep bir 106 GTI ım olsun deniyorsa tercih edlebilir :) Aradaki tek olumlu fark performans.Donanım, konfor, güvenlik... gibi kriterlerde çoktan devrini kapatmış bir araç 106..
mantıklı değil arkadaş ama performans arıyosan iyi bir araç konfor + güvenlik gp iyidir
Takas etme amacın önemli. Grandemiz ile Gti kıyaslanamaz performans olarak. Gti yere iyi yapışıyor ve adeta uçan tabut. Ama bence kontrolsuz hız hız değildir...
palio sportingte bulabilirsin temiz ve orjinal çok kmsi olmıyan 120 bg sonuçta 77bg puntodan sonra gayet yeterli gelecektir sana ve fiyatlarıda 14 15 arası geziyo..106ya hiç girme sağlam bi araç bulabileceğini sanmıyorum..
sağlam bir GTİ süper olur bence sonuçta felsefesi olan bir araç ::) :)
nam ı otoban faresi performans ı yüksek yıllardır hayranım gti lara ama malesef bende t-jet diyorum güvenlik herşeyden mühimdir
Artik dusmus ele ayaga 106 temizi desen yok alayi yikik..araba diye alip kapimin onune koymam bile;)
walla arkadaslar cok doru soluyorsun emınım hepınızın bı tecrubesı vardır ama benım olayım aslında nedır bılıomusun cocukluktan berı hayalım bı 106 ya bınmektı yanı performans acısından hevesı almak ıstıyorum konfor guvenlık dersenız hele hele model bakımından GP ama performans acısından ıse gti bınmek ıstıyorum yoksa bana ah olacak ıcımde kalıcak ıcımde kalıcagına bı kerede olsa o arabaya sahıp olmak ıstyorum...
katagorisi çok ama çok farklı araçlar 106 hastalıktır binen inemiyor araçtan çok fena yürüyor araç ama arkadaşların da dediği gibi oynanmamışını bulmak samanlıkta iğne aramak gibi..ama süper yürüyen araçlar 106,saxo,honda CRX,vtec bu arabalara binen kişiler hastasıdır benzin falan düşünmez sadece motordan gelen beygir senfoni orkestrasının ritmine bırakır kendini..
sağlam 106 bulmak samanlıkta iğne bulmak gibi bişey sat arabanı çek altına güzel bi t-jet bide chiple canavar gibi gider hele fireden sonra çok iyi gider chipli bi t-jet firenin 2 katı güç üreticektir 77x2 =154 t-jette cihple 150 160 hp oluyor hemde güvenlikli sağlamını bulmakta kolay
yarın araca baktırmaya goturecem eger gercekten halledılmekle bıtmeyecek sorunlar cıkarsa t-jet dusunucem ama yok ıyıyse 106 nın tadına bakıcam :D cok saolun yorumlar ıcın..
punto tek geçerim :)
arkadaslar hepınıze yorumlarınızdan dolayı cok tesekkur ederım ama malesef gti daha agır bastı benım ıcın o yuzden takası gerceklestırdım su an artık GP m yok ...herkese ıyı sohbetler ıyı forumlar yenı bı GP aldıgımda gorusmek uzere kendınıze ıyı bakın saygılar....