-
Prenses in puntosu...
-
teşekkür ederis prenses ve dagored :)
ve iyi günlerde kullanmanı dilerim tabii prenses ..
-
kazasız beLasız, iyi günLerinizde kuLLanınız.
-
iyi günlerde kazasız belasız ve cezasızx sürüşler
-
Kazasız-belasız kullan...:ok:
-
kazasız belasız inşallah..
arka tampon we egsoz çıkışları güzel gözüküyor
-
bu ne yav nerdeymiş bu araç bana raslamadı hiç raslasa fark edilir tabi...
güle güle kullansın sahibi..bu arada prenses kim..
-
güle güle kullan kazasız belasız ....
-
slm herkese tşk ederim arkadaşlar allah kimseye kaza bela vermesin eyw
-
hakkaten ankaradaki bütün modifiyeli puntoları gördüğümü ve bildiğimi sanırdım ama bu arabaya neden rastlamadım bende anlmaış değilim :) gülüe güle kullan fülay maşallah.
yalnız lastikler biraz dışardamı duruyor çok mu kalın olduğundan acaba yoksa benimmi gözüm yanıldı anlayamadım yani bende 215 var ama böyle değil..
-
Gule Gule Kullanin Allah Kaza Bela Vermesin ..
Hoşgeldiniz ..
-
Fülay Güle güle kullan. KAzasız belasız inşallah.
-
tşk ederim arkadaşlar çok saolun ama bu arabanın 3 modifiyesi nasıl görmediniz bilmiyorum temmuzdada ilk modifiyesi dergilere çıkmıştı bu 3 modifiyesi denk gelmemmişizdir neyse görüşmüş olduk
-
gündüz çekilmiş resmi yokmu ..
-
catil slm birara çeker koyarım :)
-
evet biraz dışarda lastikler flanş var arabada ondan istediğim cant olcak dedim oda 5 bijon du flanş yaptırdım
-
anladım fülay sağol aslında lastikler hoş durmuş ama yay da taktırırsan daha güzel olucak diyecektim ki şimdi sanırım yay takamıcaksın :) neyse ben bilmeden etmeden yorum yapmıyım belki yinede yay takılabilir sen bilirsin
-
evet yay takacam ama zamanla birden bire olmuyor bide fazla yay takmak istemiyorum annem kilolu arabaya bindiği zaman yere değecek korkusu var :)
-
yok canım daha neler sende :) bende 35 mm K&w yaylar var şu anda..geçen gün 4 kişi dolduk boluya piknik yapmaya gittik ne yollardan geçtim bir görsen ama kesinlikle hiçbir sürtme olmadı..ama senin lastikler biraz dışarda yani biraz risk var sanırım bilemem..
-
evet bende zaten lastik bakımından soledim sürtme yapar flanş var dedim ya :)