Arkadaşlar mrb geçen ayın 20sinde Fiorino siparişi verdim ve hala beklemedeyim şubat sonuna kadar teslim edilir diyor bayi sizin araçlarınız ne kadar sürede teslim edildi.
Printable View
Arkadaşlar mrb geçen ayın 20sinde Fiorino siparişi verdim ve hala beklemedeyim şubat sonuna kadar teslim edilir diyor bayi sizin araçlarınız ne kadar sürede teslim edildi.
10 günde geldi benim arabam. Ama ben aldığımda fiyatların şu an ki fiyatlardan 3000 TL daha yukarıdaydı
Geçtiğimiz ocak ayının 6 sında 2000tl peşinat vererek punto evo aldım. Fakat ellerinde ve bursada bile araç olmadığını söylediler :shocking: bir tanıdık vasıtasıyla genel müdürlüktende doğrulattım gerçekten araç olmadığını ve bayi tam 2 ay 10 gün süre verdi bunun yaklaşık bir ayı geçti geçenlerde aradım bayiyi bir sıkıntı olmadığını ve planlamada değişikli olmadığını söylediler kısmetse mart ayında aracınız elinizde dediler.. :happydan:
29 aralıkta parasını verdim, 9 ocakta teslim aldım
bende bir hafta bekledim ama benim araç ellerinde vardı renk değiştirmek istedim ama bir dahaki gelecek araçların gelmesi şubat ayının sonunu bulacağını söylediler bende ellerinde bulunan EVO grisini aldım
15 dk :D
Ödemeyi yaptıktan 1 hafta sonra teslim aldık...
Benim arabam İtalyadan 10 günde geldi. Hiç beklemeden aldım .
20 gün kadar sürdü..
Aracın ücretini teslim alırken verdim..
Ben izmir birmot tan aldım araçımı. araç birmot bayisinde hazır bana araçınız hazır diyorlar plaka işlemleri sürüyor dediler 1 haftayı geçti araçımı teslim etmediler. bende bunun üzerine merkez birmota sikayet ettim ertesi gün beni aradılar. en kısa zamanda araçınızı teslim edeceğiz kusura bakmayın sikyet etmeseydiniz demislerdi..
.
31 ocakta peşinatı verdik mart ayında teslim dediler bekliyoruz :(((
Bende geçtiğimiz kasım ayında bayramdan önce sipariş verdim , araç yurt dışından geliyordu. bayram tatili bittikten 4-5 gün sonra teslim aldım.
30 aralıkta Punto Evo 1.3mjet dynamic + skydome + kit + assist kit siparişi verdim. Araba 2 şubatta geldi. Yarın teslim alıyorum inşallah. Alınca fotoları paylaşacağım.
aralık 8 de okey verdik 5 ocakta teslim aldım okey verdiğimde araç üretim aşamasındaydı
tam tamına 58 gün bekledim.evo için.ama fiorino yerli 15 günde teslim etmeleri gerekirdi.
yurtdışından gelen araç tr de yoksa 10 günde gelmesi zor:) ben 3 ay bekledim:D