SKELETER Nickli Üyeden Alıntı
Dostum sorun önceki aracın ve beklentilerinle alakalı. Punto evo benim ilk kendi arabam :)
araba kullanmaya 2000 motor toyota corona ile (türkiye de ender bulunan bir araçtır kendisi vakti zamanında türkiyeye geldiğinde nice mercedesleri bmw leri maymun etmiş bir araçtır) öğrendim. 2001 Corolla ile pekiştirdim. 2009 model abimin yeni kasa corollası ile pekiştirdim. Babamın 1988 model reno brodwad i dışında hışır araç kullanmadım.
İlk zamanlarda aile fertlerinin fiat evom la dalga geçmeleri, fiatçı şahinçi dalga geçmeleri umrumda olmadı. Kırmızı puntom her zaman gözdeydi. İlk zamanlar performans alamadım. Ama şu anda o kadar iddialı konuşuyorum ki şehir içinde rakip tanımam. BMW sini Mercedesini alan gelsin. Şehir içi trafiğinde çok ciddi söylüyorum böyle kaçan araç (hakkını yemeyim Opel Insignia ile kapışmıştım direndim ama araç cidden üstün) ender araç punto evo ile kapışır. 1.4 fire motor gerçekten iyi. Hoş benim psikopat korkusuz tavrım sayesinde onunda eline direksiyonu verdim. Ama akıllıca bir iş değildi. Hayatla kumar oynamak.
Gönlünü rahat tut arabanı sev yeter