Bor power ın katkıları artık aşikar. Ne zaman motora ilave edebiliriz. Motor parçaları uyumunun tam oluşması gerektiğini düşünüyorum. Bunun için kaç km beklenilmeli . Arabam 970 km de
Printable View
Bor power ın katkıları artık aşikar. Ne zaman motora ilave edebiliriz. Motor parçaları uyumunun tam oluşması gerektiğini düşünüyorum. Bunun için kaç km beklenilmeli . Arabam 970 km de
Hiiç gerek yokk bi gör 20-30 bini..
Bunu Femoli abiye sor derim. ANKARA'lı
motor katkıları 8000 den önce koyulmamalıdır.. ama koymanız menfaatinize olur..
femoli gerçekten tebrik ediyorum. bu forumda bir ekol olmuşsun. birşeylere takıldığımda çıkış bulamayan sana yönlendiriyor. :) bravo valla.
femoli :))
cümlen her yöne çekilir şimdi 8.000 e kadar kullanılmasa da olur ama kullanırsan iyi mi olur demek istedin
bir tezat oluştu bende anlayamadım:)
Arkadaşlar işler biraz yoğun hem burayı hemde işimi aksatmamak için bakıp çıkıyorum ama gerçektez tezat bir cümle olmuş ..:)
Araçlar 8000 km kadar motor katkısı üreticilerin tavsiyesi üzerine katkı koymamaları söyleniyor bununda sebebi de aracın rodaj süresi parçaların oturması vs vs , ben kendim edindiğim bilgiye dayanarak ilk yağ değişiminden sonra koymanızı tavsiye ederim hem yağınız yeni olur hemde motor koruması erkenden başlar ben şahsen tüm duyumlara kulaklarımı kapatıyorum ve aracıma 10 bin den beridir katkı koyuyorum , maşşalalh hiç bir sorun yok ve aracın çekişinide hemen hemen herkes bilir , yani nasibini almışlardır .. hatta bir link vereyimde oradaki videoları ve msjları okuyun .. o zmanlar er energy koyuyordum aracıma şimdi motor silk..
https://forum.grandepuntotr.com/anka...eleneksel.html
Mehmet kardeşim ben yagı degıstırelı 500 km oldu şimdi koysam bı faydası olurmu ?
bişi olmaz yağ yeni sayılır 1000 km kadar koyabilirsin ..
bir sonraki yağ değişimim 2000 km sonra bende motor silk koymayı düşünüyorum ama 2 boyutta satılıyor sanırım hangisi bizim araçlara uygun acaba
Çok seslı calısıyor zaten soguk oldugundanmıdır nedır bılmıyorum...
Bi şişede visky dökecem..
Şaka bı yana ne öneriyosun kardesım ?
Motor Silk 150.000 km Bor Ya Katks Yzyln Buluu 092020 450 ml - Netsiparis.com
Walla baktım en düşük 50 tl alsakmıkı
kaç litre yağa ne kadar konuyor acaba yoksa hesapsız kitapsız hepsi mi boca ediliyor
Hepsini koy zaten 250 ml sanırsam
Arkadaşlar bence Bor power kullanın kesinlikle,ben de yeni aracıma döktüm.Üstelik üstünde 0 km araçlarda kullanılması tavsiye edilir tarzında bir cümle vardı.Ben her aracımda kullandım ve olumsuz bir yerini göremedim.İlk aracım 2005 model 0 km aldığım Megane Sedane idi. Ona koydum ses ve performans farkı oldu,yakıt düştü.Şöyle ki aracım 30.000 km filandı ve Brc lpg vardı.Bir depo lpg ile 420 km giden aracım bor power'dan sonra 470 km gitmeye başladı.Abartmıyorum inanın.2002 model 1.2 8 v 65 bg Albea'mda da kullandım,araç 100.000 km idi ve onun da performansı arttı.2010 model 75 bg Fiorino'ya da koydum onda çok bir yakıt farkı olmadı ama zararı da olmadı,13000 km'de iken onu da satıp şimdiki 95 bg Fiorino'mu aldım ve buna da koydum.Ha yakıt olarak bunda da etkilemedi ama motor yeni olduğu için aşınmayı engellesin diye koydum zaten.Adamların belgeleri,testleri mevcut.Sitesinden inceleyin.
Kafam karıştı şimdi bor power mi,motor silk mi?
Fiyatlarını bıdaha araştırıp özellıklerı konusunda bılgı edıneyım