Kronokrator Nickli Üyeden Alıntı
evet arkadaşlar, aracımı bugün teslim aldım. boya sıkıntısı dışında hiç birşey yapılmamış.
- sol kapı kolonlarından halen ses gelmiyor: audio ayarlarından balance ayarı yapıp sağ tarafı kısmışlar, bizden bu kadar dediler.
- kapı kumandam halen çalışmıyor: body computer sökülüp istanbula gitmişti kumanda ile beraber. tamam oldu dediler ama olmamış, sıkıntı sürüyor. bunu yapan bazı arkadaşların çok savunduğu fiat yetkili servisi.
- parasını aldıkları, fabrikadan 0 ambalajında özürlü olarak gelen ön tampon değiştirilmemiş, orta göçüğü halen mevcut. tamponu değiştirmiyorlar, özürü de gideremiyorlar. bunu yapan bazı arkadaşların çok savunduğu fiat yetkili servisi.
sakarya samtaş ile son durumumuz bu. artık arabayı ikinci kez bu haliyle teslim ettiler. ve daha fazla muhattap olmamaya karar verdim.
fiat müşteri hizmetlerini arayıp yarın bu kusurların başka bir serviste giderilmesini talep edicem.
kabul etmeyeceklerdir muhtemelen fakat avukatıma bugün yeni vekalet verdim maddi manevi tazminat davalarının dışında tüketici mahkemelerine de başvuracağız. yarın ki fiat müşteri hizmetleri görüşmelerimiz neticesinde karar vericez.
burada aslında samtaşı suçlamıyor, suçlu fiat türkiye. her önüne gelen servise "yetkili" sıfatını bedava vermemeliler. bu iş italyada olsa o servisi yıkarlardı. yıkarlardı diyorum :)