Herkese merhaba. bu konuyu özellikle multiair kullanıcılarının fikrini almak için açmış bulunuyorum. malumunuz yeni bir motor kullanıyoruz. sadece bu motor için tecrübelerimizi paylaşalım istedim. benim paylaşmak ve sormak istediğim konular aşağıda:
- Birinci husus yakıt tabikide. aracın fabrika verileri şehiriçi tüketimi 7.5 gösteriyo. benim araç şu an 1600 kmde. ortalamam şehir içi 8.5 seviyesinde. zamanla düşer deniyor ama bana zor gibi geliyor 7.5 ortalama. özellikle çok km yapmış multiair kullanıcıları. sizin ortalamanızı çok merak ediyorum.
- LPG konusunda da hala çok bir ilerleme yok sanırsam. forumda gördüğüm kadarıyla bir arkadaşımız var multiaire lpg taktıran. memnun olduğunu söylüyor. multiair motor için geliştirilmeye çalışılan bir LPG sistemi var mı bilmiyorum. bilen varsa paylaşırsa çok sevinirim.
- Motorla ilgili benim en çok şikayetçi olduğum husus kalkışlarda 1. viteste aracın geç gaz yemesi. özellikle yokuşlarda. bütün multiairlerde böyle mi. yoksa benim araçta mı var bişeyler. bana sanki motor düşük devirlerde biraz cansız gibi geliyor. devir yükseldikçe farkını hissettiriyor tabi.
Benim paylaşacaklarım şimdilik bu kadar. faydalı bir konu olması dileğiyle...