alışmalıyız diyorum ama alışmıyorum yahu. bu gece 95 oktana 2,32 97 oktana 2. 37 zam geçirecekler;(
Printable View
alışmalıyız diyorum ama alışmıyorum yahu. bu gece 95 oktana 2,32 97 oktana 2. 37 zam geçirecekler;(
geçirirler abi alıştık artık burası Türkiye...
şemsiye bizi çağırıyor sürekli
Başlık ilginç olmuş,çok dikkat çekici...:)
Alıştırdılar milleti,yakında 4.5 Lira olacak zaten...
Herşeye rağmen yola devam...Allah bllalarını versın bunların
Otomobile binmek dünyada en ucuz amerikada sanırım otomobil alırken ucuz, vergisi düşük, benzin ordakinin yaklaşık 4 te biri fiyatına ama sigorta masrafları çok fazla. Çok vahim bir durum resmen vergilerle seyahat etme özgürlüğü kısıtlanmış durumda.
ne kadar olmuş günahımız..
O kadar eylem yapşıldı o kadar kısı kontak kapattı nolduuuuu bızı duyan varmıymışş..Yokmuş eeee bunlara nasıl cevap verecegımızı bı daha hatırlatayım haziranda ...
https://gm.poas.com.tr/pompafiyat/pompafiyatgrid.aspx
Bu lınkten bakabılırsınız
Bunlar eylemden,laftan anlamaz,başka ülkelerdeki gibi halkın ayaklanmasını bekliyorlar...
Ayaklanalım abı zamanı gelmedımı..İçki satısını nerdeyse her yerde yasakladılar,eczaneler alkol satamıycak
Sadrazam padişaha demiş ki, devletlum gelilerimiz düşüyor, vergi almak için bir önerim var. Bir köprü yapalım, girişten para alalım. padişah tamam der. Köprü yapılır, girişten de vergi alınacağı ferman buyrulur. 1 ay gecer 2 ay gecer padişah sadrazama sorar, ne oldu milletten itiraz ses seda var mı? Yok der. O zaman çıkışta da alın der. Tamam der ve çıkıştan da alınır. padişah sorar ses seda var mı diye. Yok der. Haydaa der padişah buna da mı ses yok. O zaman girişte herkesi ..... der. Girişte herkes ....lir. 2 ay geçer ve vatandaş sarayın önünde toplanır. padişah sonunda halkının tepki göstermesine de sevinir hani. Aralarından bir sözcü çıkar ve toplanma amaçlarını yüksek sesle haykırır "padişahım çıkışta da ....meyecekmisiniz" der
:)
Biraz ağır bir fıkra ama biraz benzemiyor muyuz?
Cuk oturmuş..Biz çıkışada istiyoruz hatta ortadada olsun
Efendim ne demişler ''deveye diken insana ..........ken yarar'' az bile bu millete. Seçimlerde oy oranını görünce bu dediğimin doğru olduğunu anlıyacaksınız.Ne yazık ki kurunun yanında yaş ta yanıyor...
meydanlarda hep bağırıyor biz geldiğimizde böyledi şöyle yaptık diye 2006 yılında benzin 2.60 krş onu hiç söylemiyor son 5 yılda benzine %48 zam geldi zamları hep gece yarısı yapıyor insanları salak yerine koyuyor ama gerçi onada suç bulmamak lazım oy verenlerde kabahat adamın kimyası bozuk eyüp adliyesinde bekleyen 7 dosyası var ve hepsi sahtekarlıktan bu ülkede hırsız hırsızı affetti be daha neler görecegiz bakalım.
Hala kültür başkenti 2010 istanbul kapsamında benzını zamlı alıyoruz..2010 gecmesine ragmen
Allah belalarını versin hatta hepimizin belasını versin biz millet olarak hakediyoruz ezil türkiyem ezillllll.
gelen zam 8 kuruş arkadaşlar, 95 oktan 3,94, 97 oktan 3,98 oldu. vatana millete hayırlı olsun :)) gülüyorum halimize. bu hukumet bu gidişle devleti vatanı toprağıda özelleştirecek zaten, yakında hepimiz amerikan, ingiliz rus vs... vatandaşı olacağız biz göremeyiz belki ama torunlarımız yaşadı benzini ucuza alacaklar, ama babaları kim olacak orası meçhul......!!!
servisin dörtlülerini her sabah 8 de ve akşam 7 de boşu mı yaktırıyoruz...
Millet kuzu ortam müsait anayasa paketine evet buda cesaret az bile oluyor millete daha gelecekler var.
sağlık olsun ondalık sayılı kesirlerde toplama işlemine devam :D
aa aklıma bir şey geldi ben problemlerde benzin zammını işleyeyim :D