ACİL SATILIK 18500 LPG.li 47000 km 2007 model
Arkadaşlar aciliyet giderildi satıyorum internete 20,500 fiyat yazdım forma özel fiyat 19,500 lira ilgilenen arkadaşlar bana bu numaradan ulaşabilir 2007 model lpg.li 47000 km tesisatlı görsel olarakta yapılabilecek pek fazla bişey yok alıp bineceksiniz aracı bilenler bilir arkadaşlar çevrenizde araç arayan varsa iletin lütfen Herkeze ilgi ve alaka için teşekkürler...
Telefon numaram 0541-648-02-52
2007 model 47000 km.de EGZOTİC KIRMIZI
Araç 1.4 77bg olmakla beraberl ECOTECH italyan marka sıralı LPG takılı 17000 kmde takıldı. 1400 Liraya takıldı araç italyan oldugundan italyan marka seçildi kesinlikle sorunsuz lpg sistemi ilk günden beri sorunsuz bakımları yapılmış garantisine işlenmiş.
Araçta cd çalar ve lcd ekran video klip izleme imkanı
Kapılarda Mit takımı
Bagajda anfi ve bas kabin mevcut
Film camlar 300 granatili tarifkte sorunsuz.
205-40-17 çelik cant ve lastik mevcut 1800 liraya takıldı
Orjinal cant lastiklerde mevcut onlarda verilecek
Spor yay takılı VOGLAND marka
Orjinal yaylarda verilecek...
Tavanda folya kaplama mevcut 120 lira istenildiginde sökülebilir.
ACİL 20500den bu fiyata düştüm 18500 pazarlıksız
Alıntı:
emtue Nickli Üyeden Alıntı
hayirli satislar, ilan acilmiyor maalesef. abim arac bakiyordu bir soyleyim
Bu fiyata hayatta vermem aciliyet giderildi forma özel fiyat 19500 gelin görün aracı öyle karar verin.
Alıntı:
GP COSKUN Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı satışlar özkan
Eyvallah coşkunum ev alıcam buldum kaçırmak istemiyorum yoksa hayatta bu fiyatı yazacak adam degilim bunu en iyi sen bilirsin. aracımın üzerine ne kadar titredigimi ve ondan ziyade piyasayı düşürenlere ne kadar kızdıgımı bilirsin coşkun aciliyeti olmasa hayatta olmaz zaten sıkıntıyı halledersem satıştanda vazgeçerim..
Arkadaşlar aciliyet giderildi kimse altında bişey aramasın gelsin görsün aracı umarım degerini bilen biri çıkar.