Aracta sallama sorunu yardım!
Uzun süre önce jant değişikliği yapmıştım ve jantı bravodan gelen bileziklerle kullanmaya basladım ilk baslarda sallama sorunu yoktu ama belli bir zaman sonra aracın jant bileziklerini yemeye basladı boşluk oluştu sallantı yaptı bilezik değiştim, 4 5 kere balansa soktuk jant düzeltme yapıldı ağır balanslar falan.. hala düzelmedi bu aralar sehir dısına cıkmadığım için sorun etmedm idare ettim, bugn tekrar ilgilendim sorunla, iyi bir jant lastik markasnda ustalarla olaya el attık eski bileziklerde sorun vardır uymuyo dediler yeni bilezik ayarlandı takıldı şıp diye oturdu bunlar, balans yapıldı artık kesin gecer diyodum, test yapmaya gittim ve 100 km yi gecnce gene sallamaya basladı aynı sekilde :S:S ve bi ayrıntı daha yakaladım 100-120 km hızla giderken vitesteyken titreme sallantı var ama boşa alıp giderken direksiyonda titreme geciyo aractaki sallantıda geciyo :S kafaları yemek üzereyim sorunun ne olduğunu bulamıyorum jantcılara ve sanayiye para bayılmaktan bıktım yarn tekrar aynı yere gitcem iç dış balans yapalm dedi gececeğini sanmıyorm :S. Bilgi ve tecrübelerinizle beni aydınlatırsanız sevinirm.. Smdiden tskler :) coşkun abi bi yol göster gözünü seviyim :D