Kendi çapımda bikaç ufak çözüm...
Selam arkadaşlar. Puntomun bazı sorunlarını kendi çapımda halletmeye çalıştım ve sizlerle paylaşmak istedim. Birincisi sileceklerim eskimişti, servise sordum 70 TL, sanayiye sordum 45 TL gibi bir rakam istediler ben de bir alışveriş merkezinde satılan 3,99 TL lik sileceklerden 2 tane alıp evde orjinalinin lastikleriyle değiştirdim:) Biraz el becerisiyle para cebime kaldı.Aynı şekilde arka sileceğinde lastiklerini değiştirdim.Belki seneye kadar yine eskiyecektir ama yine aynı çözüm:)
Gösterge panelinin yanındaki plastik epeydir cızırtı yapıyordu sanayide şeffaf çift taraflı bant buldum. Bunu 1 cm kadar kesip o cızırtı yapan yeri hafif kaldırarak konsolla arasına koydum ve dışarıda kalan kısmını da jiletle dikkatli bir biçimde kestim ve şükür o cızırtı kalmadı.
Ve son olarak kapıları kapatırken sanki kilitlerin olduğu kısımdan dandik, tok olmayan bi ses geliyordu onu da bir tarafı tırtıklı arkası yapışkanlı cırtcırtlardan yumuşak tarafını kilidin dil kısmına dolayıp yapıştırarak hallettim artık kapılarım sıfır almış gibi tok bir sesle kapanıyor:) Umarım bu dertlerden muzdarip arkadaşlar varsa onlara yardımcı olur...