Sonunda Chip Yaptırdım...
Arkadaşlar uzun zamandır power_box ve chip tunning arasında kararsızdım sürekli araştırma yapıyordum hatta box için neredeyse forumdan bir abimizle anlaşmıştım ama sonradan yaptığım araştırmalara göre chip tunning 'in daha sağlıklı ve güç konusunda daha tatmin edici olacağı yorumunu çıkarıp chip yaptırdım. Forumdan ecotorq nickli hüseyin arkadaşımıza çok teşekkür ederim gerçekten çok temiz ve sorunsuz bir şekilde istediğim performansı sağladı.:thumbup1: performans konusunda soruları olan arkadaşlar olursa seve seve yanıtlarım yanlız şunu söylemek istiyorum ve çok önemli anlık yakıt tüketimini açtım ve aşırı derecede fark var eskiden geçtiğim yerlerden aynı şekilde geçtim ve bunu farkettim. Rakam olarak belirtmek gerekirse izmir'li arkadaşlar çevre yolundaki limontepe yokuşunu bilirler chipten önce oraya 6. viteste 110 km hızla çıkarken anlık tüketim 9 lt ile 10 lt arasında oynuyordu chipten sonra ise aynı şekilde 7 lt ile 8 lt arasında çıktım ve 8 lt demedi en son 7.8 de kaldı. Herkese tavsiye ediyorum performans için değilse bile yakıt ekonomisi için mutlaka yaptırın... Bu arada 34 plaka 1.6 tdci focus ve peugeot 106 gti elimden kurtulamadı gerisini siz düşünün... :D :gunsmilie: