Arkadaşlar yarın tatil için Ankara'ya gidiyorum. Yaklaşık 9 gün forumdan uzak olacağım. Sizlerden bir süre ayrı kalacağım ama gönlüm sizlerle.....:):ok:
Printable View
Arkadaşlar yarın tatil için Ankara'ya gidiyorum. Yaklaşık 9 gün forumdan uzak olacağım. Sizlerden bir süre ayrı kalacağım ama gönlüm sizlerle.....:):ok:
ama buraya geliyosan bizleri de görsen ne güzel olurrrr...millet bi buluşma ayarlayalım derim, arkadaşımızın şerefine.. sen ne dersin maviş?
vay buluşamalara bir gptr üyesi daha geliyor ankaraya geldiğinde muhakkak bir buluşma yapalım :)
Görüşelim arkadaşlarım ama gp mi evde bırakıyorum uçakla gelicem. O yüzden gp mi sizlere henüz bizzat gösteremeyeceğim (gerçi resmileri garaj bölümünde var ama) ama sizlerle tanışmayı ben de çok isterim...:)
heee o zaman olmaz görüşemeyiz gp yoksa olmaz buluşmada olmaz kusura bakma
ya olurmu öle şey sen gel biz bir şeyler ayarlarız canını sıkma gizem evini bile açar ayıpsın ne demek :):):) viva gp
çok tşkr ilginiz için arkadaşlar.....sağolun var olun :)
evet maviş sen gel yeter ki, evde şimdiden odanı hazırlarım bile :) GP'n olmasın biz onu zaten gördük resimlerden, seni tanımak önemli olan....
Gizemcim gerçekten çok sağol...kısmet inşallah görüşürüz...
ana YURDUNA hoş geldın dıyelım şımdıden
ben hafta sonu burada değilim, Abant' da olucam ama pazartesi günü dönüyorum geri.. sana özelden cep tlf numu yollıycam, lütfen imkan bulabilirsen bizlere haber et, gelebilecek herkezi toplarız ;)
oylum bende buğün kısmetse ankara yolcusuyum yarında femolini(mehmetin)yanına gideceğim bir arkadaşla görüşücez kısmetse
gizemcim tel no için tşkr..ben de benimkini sana mail attım.
Fırsat yaratmaya çalışıp bi görüşme ayarlarız umarım...
Ufuk da Ankara yolcusu:) süperr....
ufuk abi ve oylum hayırlı yolculuklar.
eyvallah kardeşim bir isteğin varsa haftaya elinde olur
tatiL için neden ankara'ya geLinir ki :D
memLeket ayrı tabi de, şahsen tavsiye etmem burayı
hayırLı yoLcuLukLar şimdiden. mehmet ve gizem'in de dediği gibi buLuşma oLursa uğrarım ben de, şu yarım kaLan bowLing hesabı vardı, kapataLım artık : )
Misler gibi Ankara' mızın nesi yok ki beğenmiyosun Erdi Paşa :p
iyi yolculuklar ikinizede .... :santa2: