opexturk Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım aynı sorunu 1 ay önce 2 aylık evomda yaşadım defalarca servise gittim ve cihaza bağlayıp arıza vermiyo deyip gönderdiler en son 3 hafta önce otobanda seyir halinde iken stop edince kendimi zar zor otoban dışına attım ve yol yardım istedim gelen usta arızayı tespit etti aracı ertesi gün aldığım bayiye çektirdik sonra aldığım bayi müdürü o gece arızayı tespit eden ustayı aradılar ve çağırdılar o da geldi odaya girip bişeyler konuştular sonra usta çıktı ya işte ben tahmin ettim kesin konuşmadım tahminimce falan dedim dedi 2 hafta araba serviste yattı her gün defalarca teste çıkmışlar cihazlara bağlamışlar ama sorun yok dediler ben de aracı kabul etmedim sonuç olarak ben aracı 30 a almıştım onlar da 28.500 e saydılar ve üzerine biraz daha koyup dinamik + skydome + asist kit gibi özellikeri olan yeni puntomu aldım henüz dün teslimat yapıldı ve benim eski aracın sorunu hala çözülememiş yani sana da tavsiyem kurtul elindeki araçtan çünkü halledilcek bi sorun değil ki senin de dediğin gibi servis sorunu bırak çözmeyi daha tespit bile edemiyor