24.11.2010 motorin 5 kuruş indi
bugün 10 kuruş bindi...
benzinede 8 kuruş geçirmişler zammı.
kur inince beklerler artınca anında görüntü...
yapanında yaptıranında ...
Printable View
24.11.2010 motorin 5 kuruş indi
bugün 10 kuruş bindi...
benzinede 8 kuruş geçirmişler zammı.
kur inince beklerler artınca anında görüntü...
yapanında yaptıranında ...
Böyle böyle 3-5 3-5 geçire geçire kurşunsuz 4 tl yi görür. Sonra yine seçim ayağına 3.5 tl nin altına iner..
çok şaşırdım :D:D:D
bu ne rezillik ya her hafta zam mı yapılır,,,
İnsanda arabaya binme zevki bırakmadılar...
pc başında çok güzel anıyorum o ******** haysiyetsizleri ama neyse...
neyse ben hep 20 liralık alıyorum birşey fark etmedi :D :D :D
önceden 20 liraya 6.80 lt alıyodun şimdi 6.30 lt yarım lt zarardasın hiç o kısmını düşünmüyosun ama :)
Pek şaşırmamak gerek sonuçta Türk insanı alıştı diye gireni çıkanı hissetmiyor felsefesine devam!
millet arabasından vaz geçmiyor ki ben artık okula giderken kullanmıyorum sabah saatleri ve akşam iş çıkışlarında kullananlara Allah yardımcı olsun buradan okula 1 saatte gidiyorum metrola 20 dk :S rezillik diz boyu yani
akarykıt 4 tl olucak hala zam indrm olnca hiç bir tepki yok en ufak bir artışta hemen zam bu kadr da olmazki insanlar 1.0 araca binmick hale getrdiler insanların maaşı yakında 1 depo yakıtla aynı olacak zaten akaryakıt %60-70 i wergi :S geçenlerde tv de gördüm bizim 0.5 lt lik pet su ile venezuella da 1 depo yakıtın fiyatı aynı adamlar bizim 1 depoya werdiğimiz parayla 200 depo benzin alıyor kahroldum :S
Bilen bilir padişah köprüye adamlarını koyuyor... birtane başa , sonra bir tane de sona.... bunlar ortaya birer metre arayla koymaya başladı... ohh ne güzel...
Ne yapsak arkadaşlar bir benzin istasyonunumu soysak:) Arabaları full leyelim.
2009 başında arabayı aldığımda benzin litresi 2.60 idi. 110tl ye depo fulluyordum. dizele ne gerek var demiştim. şu an 3.70den 155tl ye depo fulleniyor. dizele ne gerek var derken lpg düşünmeye başladım.benzinin litresi 1küsür tl. vergilerle bu hale geliyor.sattığımın memleketinde elektrikli motorsiklet almak lazım.eeeee bu halka müstehak.oy verirmisin. al sana her hafta zamlı benzin.
İyi ki lpg taktırmışım diyorum.(gerçi onun fiyatı da 2.10 tl olmuş.)Valla benzinli aracı olanlar hiç durmasın derim.1.4 77 hp ye bile benzin dayandıramıyordum.
petrol rezervlerinin üzerinde yüzüyoruz ama çıkartamıyoruz hadi onu geçtm navlun öaliyetide düşük 100 km. ötemizde dunyanın en buyuk rezervi çıkıyo ona rağmen bu kadar yuksek aslında millet böyle tepkisiz olursa adamlarda koyar tabi :@
forumca toplu bir şekilde medyaya yansıyacak şekilde bir protesto yapsak ve 1hafta 10 gün tüm puntocular olarak kontak kapatıp toplu taşıma araçlarını kullansak??diğer araç sahiplerinide teşvik etsek bu duruma?
birşeyler yapmak lazım bence arkadaşlar..ve buna öncü olmak punto forum olarak güzel bir iş olur...
hatta topluca puntolarımızıbir yerde parketsek bir kaç gün,bence güzel dikkat çekilir ve halkıda teşvik ederiz...