PROTOS Nickli Üyeden Alıntı
Atatürk Oto Sanayi de TGS Otogaz sistemerline taktırdım. Prince ve Lovato bayisi. Lüks araçlara Prince takıyorlar, bizimkisi gibi orta sınıflarada Lovato. İşçilikleri çok iyi, sızdırmazlık almak için gittiğimde işçiliğe çok şaşırdılar ve beğendiler bakan yetkililer. Zaten İstanbul daki en eski LPG dönüşüm servislerinden birisi. Bana firma sahibini tanıyan bir arkadaşım tavsiye etti orayı, memnun kaldım sizlerede tavsiye ederim. Yukarıdada belirttiğim gibi Lovato aracıma çok güzel uyum sağladı. Bende FİAT'ı aradıktan sonra taktırdım. LPG kaynaklı arızalar dışında tamamen garanti kapsamı içinde kalıyor aracım.
Dip gazda 0.254 kuruş. (Benzinde iken 0.400-0.450 kuruş)
Normal kullanımda 120km ye kadar hızlarda 0.215 kuruş. (Benzinde iken 0.350)
90km sabit hızda 0.185 kuruş. Benzinde denemedim.
Abartılı tasarruflu sürüşte 0.164 kuruş yaktım. Benzinde denemedim.
Tüm değerler İstanbul şehir içi tüketimlerdir. Şehirler arası sakin kullanım deneme imkanım olmadı. Bursaya acil olarak gidip geldim, km de 0.254 kuruş yaktırdım LPG yi. İbre 150 nin altına neredeyse hiç düşmedi, 200 lere dayandığım oldu.
Aracım 1.4 Fire Dualogic. 16 lık alaşım jant var. 195/55/16 lastiklerim var. Dualogic te benzine göre en ufak bir fark yok. Aracın gidişindede bir fark göremedim.
TGS Oto gaz sistemleri. 0212 285 98 99 Şenol bey firma sahibi.