GP Kullanıcıları EVO İsteklerinizi Karşıladımı
evet arkadaşlar başlıktanda anlayacağınız üzere bu konu GP kullanıcılarına hitap ediyor
2006 yılında satışa sunulan GP açıkcası bana sorarsanız beklentilerimin üzerinde bir araç sınıfına göre...
FİAT 2010 yılında sınıf atlayarak EVO'yu çıkarttı yani GP nin yeni versiyonu paki EVO beklentilerimizi karşılıyormu hani arabanıza binersinizde şuda olsaydı dediğiniz bazı detaylar vardır bunlar EVO da mevcutmu
Bana sorarsanız EVO dış dizayn olarak GP'nin yanından bile geçemez İç dizayn olarakta GP EVO'nun yanından geçemez
EVO'da olupta aracımda olmasını isdediğim şeyler başlıca iç dizayn tabi ve arka stoplar
artık sitenin adını evo punto tr olarak değiştirmenin zamanı gelmedi mi?
şaka bir yana kendi adıma bu konuya son noktayı koymak istiyorum.
ben EVO'mdan iç-dış görüntü, performans, donanım kısaca her anlamda memnunum. eğer EVO piyasaya çıkmamış olsaydı fiyatı-yakıt cimriliği gibi sebeplerle muhtemelen GP alırdım-o ayrı. belki GP kullansam sizin gibi düşünürdüm. ancak ben GP'dan EVO'ya geçişi ciddi bir ileri adım olarak görüyorum. artık sizlerde az da olsa buna inanın bence. BRAVO'nun tipini (özellikle arka tampon,stoplar) EVO kadar beğenmedim. tercih olarak şöyle 100 bg bir dizel SW EVO olsa kesin o daha iyi olabilirdi benim için yani artık GP diye tutturmayın. öyle olsa halen Bursada ŞAHİN-DOĞAN üretilmeye devam ededi. en iyisi "0" km bir GP daha garajınıza çekin dursun. mevcut aracınız eskirse, yarın birgün lazım olur:)