arkadaşlar dün cd dinler cd değiştirmek için cd çıkartma tuşuna bastım cd çıkmadı ama cd yuvasının ağzına geldi (elle )alınmayacak şekilde bende onu başka bir cd ile ittirdim.şimdi ne cd çalıyor nede çıkıyor napcam ben.
Printable View
arkadaşlar dün cd dinler cd değiştirmek için cd çıkartma tuşuna bastım cd çıkmadı ama cd yuvasının ağzına geldi (elle )alınmayacak şekilde bende onu başka bir cd ile ittirdim.şimdi ne cd çalıyor nede çıkıyor napcam ben.
geçmiş olsun...
elektronikçinin yolu görünmüş size..
Çok az dışarı gelse bile bence zorlamayın çıkarmak için, Adem abinin dediği gibi bir elektronikçiye götürün onlar çıkarsınlar. Geçmiş olsun.
cd cıkarma tusuna sureklı bas bırak dıger elınlede uzerıne vur bı kac kere cıkar
arkadaşlar hiç bir şey yapmaya gerek kalmadı bu gün marj a bastım cd çalmaya başladı direk ondan sonra çıkarma dümesine bastım cd çıktı çok mutluyum yaaaa :))))
abi o sorun cozumu zor yine yutacaktır o cd yi ben onu yaptıgı icin ondan bıktıgım icin usb li teyp aldım cd yutarsa türk usülü basın bi yumruk cıkıyor :D :D
taktığınız cd lerde etiket yada üzerine yapıştırılmış bant gibi bişey olmamasına özen gösterin, eskiden cd lerin üzerine etiket yapıştırıp cd ismi bu etiketlere yapıştırılırdı yada benim kullandıklarım o şekildeydi, üzerinde etiket ve benzeri bişey yapıştırılmış yada üzerine işlenen desenler aşırı kalınsa sıkıştırma ve cd motoruna balans yaptırarark kolay bozulmasına yol açar.
ya bende teybi değiştirmek istiyorum polonun teyibleri ve radyosu çok hoşuma gdiyor ona benzer usb li teyib ve radyo komple kaça mal olur arkadaşlar