Punto Evo opsiyon yardımı ( acil )
>> Çok soru sordum kusura bakmayın ama görüşleriniz ve yorumlarınız benim için çok değerli. Bu karar sürecinde bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden o değerli zamanınızı aldığım için özür dilerim...
Arkadaşlar merhaba, İkinci el bir GP almayı düşünüyordum ama biraz bütçeyi ayarlayınca ve uzun süre bineceğim bir araç almak istediğim için Sıfır Evo almaya karar verdim... 14 Kasım' a kadar sürem var ve 6 gün içinde karar vermem lazım...
Öncelikle araç Punto Evo 1.3 Multijet 75bg Dynamic Versiyonu... Asist Kit i zaten ücretsiz vericekler... bu şekilde 29.500 fiyat aldım Balıkesir Karahalılar Fiat Bayii nden...
1. SAFETY PLUS KIT (ESP/MSR/ASR/HBA/HILLHOLDER; AKTİF ÖN KAFALIKLAR, YAN HAVA YASTIKLARI, PERDE HAVA YASTIKLARI) 1.400 Tl
bana göre önemli kitlerden biri sürekli kullanımda yararı olacağına inanıyorum, sizin görüşleriniz nelerdir ?
2. KIT (BLUE&ME, HI-FI SES SİSTEMİ, BLUE&ME TOMTOM NAVİGASYON ÖN HAZIRLIK) 1.000 Tl.
Genelde novigasyon kullanıyorum ve ses kalitesine önem veriyorum eğer bu kiti almazsam ileride yine bu kadar masraf yaparmıyım sesi iyileştirmek için? şuanda Evo kullanan arkadaşlar ses kalitesinden memnunlarmı?
3. SKYDOME 1.750 Tl.
cidden punto ya en çok yakışan ayrıntılardan biri... Elbette böyle bir şey beklemiyorum ama yaşayan arkadaşlar varmı diye de merak ediyorum; Su sızması gibi bi sıkıntı yaşayan oldumu acaba? ( çünkü daha önce megane coupe kullandım ve sunroofdan içeriye su almıştı ve sürücü koltuğu sabah uyandığımda su içindeydi)
Bütün bunlar eklendiğinde yaklaşık 33.500 gibi bir rakam çıkıyor ortaya, Sizce bu fiyat nasıl değerlendirebilirmisiniz? Değer mi? bu rakam üzerinden biraz daha indirim yaptırabilirmiyim acaba?
Ayrıca sıfır araç alan arkadaşlar bayi size indirimden hariç başka imkanlar sundu mu? Kulağıma ilk kasko ücretsiz, ruhsat ve plaka işlemleri ücretsiz ya da boya koruma gibi jestlerin olduğu geldi böyle imkanlardan yararlanan arkadaşlar oldu mu acaba?
Saygılar ve şimdiden çok çok teşekkürler...