FiatFinans kkdf oran değişikliğini bahane ediyor.
iyi geceler arkadaşlar. sizlere birşey danışacağım bilgisi olan arkadaşların konu hakkında bildiklerini paylaşacagından eminim.
evomu alırken krediyi fiatfinanstan kullandım. 48 ay vade ile aylık taksit oranı 725,82 tl'ye denk geliyordu. yaklaşık 10dk kadar önce fiatfinanstan bir mesaj geldi. mesaj aynen şöyle:
''28 ekim tarihinde KKDF oranında yapılan değişiklik nedeni ile taksit tutarınız 733,34 TL olup, ödemelerinizi buna göre yapmanizi rica ederiz.KoçFiatKredi''
ve ben taksitlerimin sadece 1 tanesini ödedim. ikincisini yarın ödemem gerekiyor. 2.ödemenin hemen öncesinde bu mesaj geliyor.
hesaplarsak (733,34-725,82)*47= 353,44 TL gibi bir rakam çıkıyor. tabi bu daha 2. taksitte karşıma çıkıyor kimbilir daha sonra ne isteyecekler allah bilir...
sizlere sorum şu. sabit tutarlı kredi çekimlerinde, krediyi çektikden sonra ki oran değişikliklerinin kredi tutarını değiştirmemesi gerekmiyormu? illa ki bu farkı ödemek zorundamıyım herhangi bir itiraz hakkımız yokmu?
Lütfen Bilgi Sahibi arkadaşlar yardımcı olsun.... şimdiden herkese teşekkürler...