Arkadaşlar burda puntosu olanlarda var olmayanlarda var !..
Lütfen bildiğimiz herşeyi iyisiyle kötüsüyle paylaşalım ...
Printable View
Arkadaşlar burda puntosu olanlarda var olmayanlarda var !..
Lütfen bildiğimiz herşeyi iyisiyle kötüsüyle paylaşalım ...
Ben test sürüşünü yaptım çok memnun kaldım direksiyon hidroliği süper özellikle ESP olan araçların yol tutuşlarıda güzel , uzun süre kullanan arkadaşlar ses geldiğinden bahsediyorlar bu tarz bilgiler paylaşılırsa çok güzel olur lütfen bende almak istiyorum grande punto !.. Özellikle uzun süredir kullanan arkadaşlar yazarsa daha emin olucaz bilgilerin doğrulugundan
Benim en çok beğendiğim özelliklerden birisi city bir diğeri ise hilholder..Yokuşlarda geri kaçmaması yani.. Bu özelliğe iyi alıştım valla. Geçenlerde kuzenin focusunu kullandım baya zorlandım itiraf etmek gerekirse.. Fena alışmışım bu olaya...
Aynen öyle elimi havada boşta döndürsem daha çok zorlanıyorum inanın o kadar rahat bir direksiyona sahip !.. Ayrıca yakıt olarak dizelden bahsediyorum 5 litreyle 100 km gidildiğini söylüyolar bu abartılmış haliymiş yani 5 litre yakması için aşırı hız yapmamız lazımmış bu konuda ne düşünüyosunuz acaba
Bu aracın hiç kötü yanı yokmu arkadaş neden onlardan da bahsetmiyoruz yani full eksiksiz bi araç yoktur heralde milyon dolarlık arabaya kusur bulunabiliyorsa bunlarında bir eksik yönü vardır heralde
3.8 yakmak için heralde devirin 2500 ü geçmemei lazım yani gene benim dediğime geliyor 5 litre yakabilmek için basa basa gitmek lazım oda çok güzel bir olay 75 liraya son sürat bir 500 km cıkıyor ortaya :)
Kusur olmaz olur mu? Tabikide var hemde kronik sorunlarımızda var. Örneğin en çok sevdiğimiz city fonksiyonunun arızası.. Bir çok Punto kullanıcısının başına gelmiştir.. Fiyat olarakta çok uçuk bir fiyattır lakin servislerde uzun uğraşlar sonucu ücretsiz değiştirebilen arkadaşlarımız oldu sanıyorum.. Bir ikinci kronik sorunda arka kapılar... Malesefki zor açılıyor.. özellikle güneşe maruz kaldığında
1,3 multijet dizel müthiş ekonomik. 100 tl'lik mazotla 800 km yol yaptım daha ne olsun...
Ama güvenlik olarak iyi sanırım biraz agır kapı olması güzelde acılmaması sebebini anlayamadım , birde espli puntoların yol tutusu çok güzel mesela esp si olmaya puntoların nasıl direksiyon hidroliği çok hassas oldugu için savurma yapıyormu belli bir hızdan sonra
o olayı biliyorum bütün araçlarda öyledir hızlandıkca sertleşiyor ama bunun zaten bariz gözle görülür bi yumusaklıgı var tek parmakla cevirebilmek gibi belki asırı hızlardada diğer araclara göre yumusak olabilir diye düşünmüştüm o yuzden birde size link yollasam o araç hakkında yorum yapabilirmiyiz acaba nasıl olduguyla ilgili resimlerden fazla bişey belli olmuyor ama en azından özellik ve kilometre olarak
Fiat / Punto / Grande 1.3 M.jet Active / g.punto 2007 sahibinden.com'da
aracın kilometresi çok mu birde sol kapıda ufak bi göçük var diyor ama ben hiç parçası değişmemiş orjinal istedigim içi,n acaba vakkumlama yaptırabilir miyim kapıya cekiç darbesi vurdur madan ?
grande punto'nun kendi sınıfındaki diğer rakiplerine göre güvenlik açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. benim bildiğim euro n-cap ten 5 yıldız almış bir araç. ve diğer markaların aynı sınıf otomobilinde opsiyonel olarak sunulan abs ve çift airbeg punto da standart. tam bilmiyorum ama sanırım esp de standart. bilen ustalar yanlışsam düzeltsin.
esp standart değil opsiyonel bir özellik
link verdiğin araç resimlerde güzel duruyor bir bire bir incelemek yorum yapmak açısından daha mantıklı resimle bir şey söyleyemem
ama aracın km si modeline göre gayet cazip
peki kapı konusunda ne düşünüyorsunuz yani vakkumlama işlemini bilen varmı acaba tavsiye edermisiniz bu araca sırf esp var diye parayı basacam yoksa 34.000 kmdede araç var 2 yıl sonra oda 64000 olacak hiç bi anlamı olmuyacak espsiz almanın yani