Arkadaşlar öncelikle herkese selam ben yaklaşık bir aydır araç alıcam ve mantığım bana gp al diyor ve bütçemi buna göre ayarlamaya çalışıyorum.
Daha önce sizlerle bir konu paylaşmıştım https://forum.grandepuntotr.com/gene...tfen-2-el.html
ama ne yazık ki bu kırmızı dynamic multijet gp 19.000 TL. fiyat tramer sisteminden kontol ettirdim ve 5585 TL. gibi yüksek bir çarpma masrafı çıktı yani araba kazalı ve ilan sahibi kazasız diyor yalan siz olsanız alır mıydınız?
Neyse ben bugün başka bi araç için görüştüm Fiat / Punto / Grande 1.3 M.jet Dynamic / İLK SAHİBİNDEN BİNİCİYE TEMİZ KULLANILMIŞ ARAÇ sahibinden.com'da
yalnız bu araca ben 20.500 en son 21.000 TL. teklif verdim sahibi 100-200 TL. den başka indirmem dedi. Piyasa ortada hele ki şu dönemde adam normali 23 24 diyor ama onlar 2008 model bu 2006 neticede verse bugün alacaktım belki 21.500 e bırakır ama abim le sıfır için birmot a gittik 1.2 Active Fire Gp sıfır 23.350 TL nakit veriyorlar 1 haftada teslim ama beni çok sinirlendiren bişeyi var ben parasıyla bu alacağım araca (ESP donanımını) koydurtamıyorum ve vazgeçtim gibi sırf bu yüzden.
Lütfen değerli yorumlarınız benim için çok ama çok önemli verdiğim fiyat teklifi kötü mü? Sıfır mı 2.elmi? ayrıca esp takıntım var. Teşekkürler.:bye10000: