-
(Borbet) yorumlar sizin :)
-
daha öncede verilmişti sanki hiç zevkime göre değil
-
Alıntı:
StrawBeeRy Nickli Üyeden Alıntı
daha öncede verilmişti sanki hiç zevkime göre değil
doğrudur :)
-
iğrenççç... Daha çirkini yapılmazdı. EN olmaz güzel bişey ama en kötüsü olmakda iyi değil beee...
-
Alıntı:
Murat Gürakan Nickli Üyeden Alıntı
iğrenççç... Daha çirkini yapılmazdı. EN olmaz güzel bişey ama en kötüsü olmakda iyi değil beee...
:):) sanki şahin gibi durmuş güzelim punto
-
yanaklar cok buyuk olmus jantta bıraz buyuk olsa ve onler arkalara gore tabanı buyuk olsa guzel durur.. suan cok hos oldugu soylenemez..
-
rezill..denecek laf yok..apaçilik..aracımdan utandım...turboymuş 160 hpymiş gelsin de buraya 160 hpyi tek tek bi saydırayım ona..milleti kandırıyo adamlar utanmadan..
-
açıkcası çok tezat şeyler bu araçta bir arada sportif body kit'in yanında ağır görünen bol ofsetli borbet jant çoğu kişinin hoşuna gidebilir ama mert'e katılıyorum benimde tarzım değil. Ama emeğine sağlık :)
-
Alıntı:
Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı
rezill..denecek laf yok..apaçilik..aracımdan utandım...turboymuş 160 hpymiş gelsin de buraya 160 hpyi tek tek bi saydırayım ona..milleti kandırıyo adamlar utanmadan..
tek olduğunu sanıyo :) biraz avans ver ertuğ o gitsin biraz :)
-
Alıntı:
ntcn 17 Nickli Üyeden Alıntı
tek olduğunu sanıyo :) biraz avans ver ertuğ o gitsin biraz :)
t-jetin şakası(ertuğunki) olmaz ama :D:D
-
Alıntı:
t-jetin şakası(ertuğunki) olmaz ama :D:D
hiç acımaz tokatlar diyosun yani :)
-
-
Alıntı:
hiç acımaz tokatlar diyosun yani :)
bi gün atla yanına bak tadına :D:D
-
Alıntı:
Romeo_er2 Nickli Üyeden Alıntı
geriden basar geçerim :D
Ondan şüphem yok ondan avans ver dedim :)
-
-
mjet ne yapar :D:D:D:D:D
Örneğin benim kötü 105 liğim :D
-
Alıntı:
bi gün atla yanına bak tadına :D:D
Yok bi gün arka arkaya gidelim dicem de benim 206 yla palio nun motorunu birinin kaportada birleştirsem yetişebilirmiyiz acaba :) :) :)
-
Alıntı:
Yok bi gün arka arkaya gidelim dicem de benim 206 yla palio nun motorunu birinin kaportada birleştirsem yetişebilirmiyiz acaba :) :) :)
:D:D hepsini üst üste koy sonra bu ikisini ertuğun arka tampona bağla yardımcı olsun :D
-
Alıntı:
Murat Gürakan Nickli Üyeden Alıntı
mjet ne yapar :D:D:D:D:D
Örneğin benim kötü 105 liğim :D
noldu yarışa 3 arabamı geldi duyamadım yeni bir kapışmaya mı sahne olucaz yoksa :-P :) :)
-
Alıntı:
:D:D hepsini üst üste koy sonra bu ikisini ertuğun arka tampona bağla yardımcı olsun :D
İyi dedin mert bunu bak onu mu denesek :):)