Vanalı performans eksoz almayı düşünüyorum femolide olandan, bu eksozun tam olarak artıları nelerdir bilgisi olan varsa paylaşabilirmi birde bu eksozu takınca doğandaki şahindekiler gibi bi ses çıkmaz inşallah
Printable View
Vanalı performans eksoz almayı düşünüyorum femolide olandan, bu eksozun tam olarak artıları nelerdir bilgisi olan varsa paylaşabilirmi birde bu eksozu takınca doğandaki şahindekiler gibi bi ses çıkmaz inşallah
nasıl yani ya??? vanalı??? vanayı kısınca az ses çıkıyo vanayı açınca çokmu ses çıkıyor... Bildiğimiz vanamı :D:D:D
vana olayını bilmiorumda egzost larda slincer olayı vardı belki de ikiside aynı şeydir..aşağıda örnek resmi mevcut.slincer ı çıkarınca bağırıo takınca susuyor :D
https://img260.imageshack.us/img260/...2007002mv1.jpg
ewet aynı olay slıncerlı ile. benm bıldıgım sılecek motorunu koyuyolar ıcerıden dugme ıle ıstedıgın zaman kapat ac yapabılıyorsun arac stoptayken yada calısıkken hıc farketmıyor cok guzel bısey..
benim bir arkadaşım otomatik 1.6 civic ine uygulamıştı okul girişinde inip bildiğin vanayı açıyordu :D :D :D ancak sesini beğenmiyordum açıkçası.....
slincirli guzelmis kis gectikden sonra baslicam yapmaya arabayi yavas yavas
diğer adı jikleli olarakda biliniyor sanırım