3k dynamic veya emotion beniznli veya dizel farketmez az km li gp arıyorum.Kendinizin veya bildiğiniz,tanıdığınız kişilerde satılık varsa olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
Printable View
3k dynamic veya emotion beniznli veya dizel farketmez az km li gp arıyorum.Kendinizin veya bildiğiniz,tanıdığınız kişilerde satılık varsa olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler.
merhaba bende gp 3k 1.4 fire dynamic 77hp 8v 2007 model 35.000 km de orjinal punto var.hatasız,ziebart dan gloss koruma yaptırdım. 4 adet de kışlık lastiğim var daha orjinal paspas ve orj aküsüne kdar durmaktadır aracın çakmağına daha 1 kere bile basmadım teyp tuşlarında deri direksiyonunda koltuklarında plastık aksamında 1 cızık bile yok.ben aracıma 18.750 istiyorum fakat pazarlık sunnettır ankaradayım ıstersen resımlerını gonderebılırım 4 kapı punto alabilirim bu yuzden satıyorum. araç kartaş cıkıslıdır ve tum bakımları kartaşta yapıldı faturalar dosya halınde hıc suphen olmasın... teşekkürler
1.4 95 hp starjet 3k Skydome lu 2006 model 31000 Km de ki kırmızı aracımı satmayı düşünüyorum... Fiyat olarakta 23.000 TL düşünüyorum... Düşünürsen fiyatı konuşur resim yolluyabilirim... Aracım emotion ve en dolusu... Farlar sisler 6000K xenon açık hava filtresi ojinal kol dayama abs asr ebd hillholder vs mevcut... En güzeli bel destek sistemi var...