Grande Punto Sıfır Araç Aldım Bayi Geciktiriyor. Fiyat ve Konu Hk Yardım
Merhaba;
Eylül Ayı başında İstanbul'da bir bayiden Grande Punto araç için anlaştık. Anlaşma aşamasında aracın 10 Ekim de teslim olacağına dair bilgi verdiler. Süreç içerisinde 3.600 TL kapora yatırdım (fiyat sabitleme, sipariş için vs.)
Teslim ederiz dedikleri tarih yaklaştığında telefonda görüşmemde 11-17 Ekim tarihleri arasında bir gün teslim edileceğini belirttiler, sonraki görüşmemde de bu tarihi 30 Ekim'e kadar çıkardılar.
Şimdi;
Krediyi Fiat Finanstan çekmiş olacağız araç geldiğinde. Kredi anlaşmamız 0,89 faizli ve dosya Masrafı içerisindedir (kampanya) ve bu kampanya muhtemelen Ekim ayı sonunda bitecek. Bu aracın tarafıma teslimatını yine bir bahane uydurup Kasım Ayı'na atarlar ise, Dosya masrafı olacak ve yaklaşık 500 civarı bir rakam hiç yok yere cebimden çıkma durumu olacak.
Bu durumda o aracı kesinlikle almama gibi bir düşünce bende mevcut.
İkinci sorum ise aracın fiyat anlaşmasını Eylül de yaptık S5 1,3 Multijet 75hp ( full kitsiz) Grande Punto için 27.600 TL tarafıma fiyat verilmişti. Şimdilerde duyduğuma göre aracın fiyatı Ekim Ayı ile birlikte düşmüş ve bir arkadaşım başka bir bayiden 27.200 TL fiyat almış. Bayimde böyle bir durumun söz konusu olmadığını tam tersine fiyatın arttığını bana söylemekte.
Benim fiyat düşürmek gibi bir gayretim olmasada 27.600 TL bu araç için normal bir fiyat mı ve bir de aracın tarafıma teslimini geciktirmeleri hususunda bana fikir verebilirseniz sevinirim.
Saygılar, iyi sürüşler.