selam istanbullu dostlarım. biz 9 ekimciler olarak konvoy halinde gidelim diyorum. nerde ve saat kaçta buluşalım?
Printable View
selam istanbullu dostlarım. biz 9 ekimciler olarak konvoy halinde gidelim diyorum. nerde ve saat kaçta buluşalım?
Selam Elmedin.
Ben ve eşimde cumartesi gideceğiz. Öğlen olmadan Eskişehir' de olmayı
planlıyoruz. Anadolu Yakası- Göztepe de oturuyoruz.
Bir de Orçun var sanırım cumartesi gelecek olan.
Genelde herkes pazar gidiyor ama eğer varsa öyle bir konvoy durumu
bize uyar.
ben de bahçeşehirde oturuyorum. o zaman ben orçunla buluşur sizin ordan geçerken sizle beraber devam ederiz. bikaç kişi daha haber etsin kendisini ona göre saati ve buluşma yerlerini organize edelim.
Ben saat 5 gibi yola çıkmayı planlıyorum 6 gibi elmedin bahçeşehirin orada olurum ve 7 ile 7.30 arası özlem hanımların orada oluruz... Yalnızzzzzzzzz ben 90 ı geçmem geçersem 95 olur oda.. Ona göre baştan söylüyeyim :D:D:D gaza gelmem tıs tıs giderim... :D:D takılan takılır peşime uslu uslu gideriz sıkılan gazlar mola yerinde bekler beni :D:D:D:D
Bize uyar Orçun. Anadolu otoyol gişelerde buluşabiliriz.
Ya da sizi çok bozmazsa kozyatağı carrefour da olabilir.
Hız konusuna gelince istersen arabaları boşuna almayalım
yürüyerek gidelim... :D :D
Son gün haberleşiriz yol güzargahı için... Yürüyerekkk.. Vayyy ben 90 la gidemem basarım gazıma diyosun yani :D:D
yavrucum 100 le bile gitsem 880 km yapıyorum arabamla :D:D
daha benim araba full depo yakıt görmediği için bilemiyorum,
genelde 100 liralık alıyorum onlada 800 - 850 km yapıyorum :D :D
denemesi bedava mertim....6 ileri olduğu için uzun yolda çok ekonomik mertçim... o yüzden seviyorum arabamı..
sen değil ben kullanıcam... 799 olsun arabamı veririm sana ama 881 yapsın bir tanede modifiyeli siyah ve dizel puntişim olur :D:D Hodri meydan...
ben at tanımam jokey tanırım kardeşim :D:D Jokeyden jokeyede atın koşuşu ve duruşu farklıdır :D:D İleri sürüş teknikleri... Bu arada belgem var belirteyim :D:D Bununda etkeni çok büyük yakıtta :D
Yok be canım... Ama gerçekten 1 kere denedim arabamda 880 km yi gördüm. Haa 1 depoyu 460 kmde de bitirdiğim oldu... Birdaha deneme fırsatım olmadı.. İleri sürüş tekniklerini uygularsan çok fark ediyo yakıt ama uzun yolda çok sıkıcı oluyo... :D:D
Yani canım sonuçta gezmeye çıkılacak :D
ya tamam kapatın dizel muhabbetlerini :D . benimki çok yakıyo diye gözümün içine soka soka yazmanıza ne gerek var :D
orçun, özlem, ikinizde öm'den bana tel nolarınızı yollayın. cuma akşamı son bir durum değerlendirmesi yapalım kaçta nerde buluşulacak diye. özlem seni kozyatağı karfurdan alabiliriz bana uyar.