Merhabalar arkadaşlar yardımınızı bekliyorum
Merhabalar , Arkadaslar "0" arac almayi düşünüyorum lakin aklimda bazi soru işaretleri var en dogrusunuda burada sizlere sorarak cevaplari bulmayi düşündüm. hemen konuya gireyim ; 31.000 tl ye 2011 Fiat Grande Punto Evo Dynamic yani En full olanini alabiliyorum , Ancak 32.750 Tlye 2011 peugeot 207(1.4 dizel) Trend olanini alabiliyorum. satiş danişmani yalniz ekliyor bu ay sonunda Trend paketi degişiyor isim olarak degişecek ve bir takim yeni özellikler eklenecek. ne ekleyeceklerini bizde bilmiyoruz ama 1.000 ila 1.500 arasi fiyat artacak büyük ihtimalde blueTooth fln gibi bir takim yenilikler olacak diyorlar yani fiyat tahminen 34.500 e cıkacak artı 650 tl metalic boya farki istiyorlar bu yüzden aklim cok karişti bir taraftanda 1.4 alma kasa agir geliyor alirsan 1.6 al diyorlar oda bütcemi cok aşiyor. sizden ricam kendinizi benim yerime koyarak bana dogru yolu gösterecek bir cevap vermeniz. bir yanda full olan 31.000 tlye Evo mu alirsiniz diger yandan 35.000 küsür tl ye 1.4 207 mi alirsiniz ? cevabinizi bekliyorum simdiden cevap veren herkese teşekkürler.