hey Allahım bakalım daha neler görücez :D:D
Arkayı Gösteren Güneş Gözlüğü - %100 Çalışıyorr sahibinden.com'da
Printable View
hey Allahım bakalım daha neler görücez :D:D
Arkayı Gösteren Güneş Gözlüğü - %100 Çalışıyorr sahibinden.com'da
arkayı görecez diye ön tarafı kaybetmeyelim :D
en kötü icattt:;)
Nasıl Bir Sistem Kİ Bu BöyLe Arkayı Gösteryor Dİyor gozundeyken gozluk arkayı nasıl goruceksen :S
ilginç, ilanda da dediği gibi sıradaşı.
pek inandırıcı görünmüyor. alıp deneyen olmuşmudur acaba
türk insanıyız abi illaki alıp deneyen vardır :D
ya burda kelime oyunu olabiir bence şunu anlatıyor sen gözlüğü alıyorsun araba kullanırken takıyorsun sonra allah korusun bi kaza birde bakmışsın kendi arkada bakar olmuşsun gözün arkanda kalmış..yamuk yumuk iş yapıorlar ya işin aslı şöle gözlüğün iç kısmını sırla kaplamaışlar yani aynalı camın aynalı kısmı gözünüze bakar olmuş hafif yan baktığınızda sağ ve sol arka görüşün tamamınıolmasada bir kısmnı yansıma olarak görbiliorsunuzama odak merceği ve göz kasları açısından sağlıklı olduğunu zannetmiorum.şöyle düşünün okul yıllarında arkanızdakinen yada yanınızdakinden kopya çekmeye çalışırken gözünüzün nekadar yorulduunu düşünün araba kullanırken bu yorgunluk tehlikeli olabilir zaannımca.
Gozluk cerceve uclarinda kamera olacak istedigin an aktif olacak gunluk hayatta belki sacma olur ama bir yeri izlemek ve caktirmamak amaciyla super bisi olabilirdi ( casusluk , hatun kesme :D vsvs )
abicim arkayı nasıl gosterdigini izah etse ya sırlı diyor bunun sırrı nerede:)) sırı nerede
Sir derken mustafacim aynali tarzinda yani arkayi yansitacak demek istiyor yani yapilan is sir degil :D
trafikteki siğirlara takmak gerek bunlari :D
simdi bende orada bi kelime oyunu yapmıstım ama farkedlmemiş ben jer ikisinide sordum sırı (sırlı)nerede sırrı(sır) nerede:))
neyse ama yanlısta anlasılııyo tesekkürler mehmet kardes yahu sırlı ise bu sen o sırdan yansıyana nasıl bakacaksın ustelik arkanı nasıl gosterecek bu alet