ZAK1980 Nickli Üyeden Alıntı
Yurdumdaki bazı vatandaşların ağzı acık sekılde ızledıgı hatta nefes almayı bıle unutmasını saglayan bır dızı oldugu kesın daha ilk bölümde tecavuz falan filan mıllet ekran basında nefesını tutmus ızlıyor.
Yozlasmısız artık hatta abartı bır sekilde dizlere bakın neredeyse hepsınde konu aynı basrolde bır bayan gelene gıdenle beraber oluyor herkes bırbırını aldatıyor ondan sonra yenı nesılde Turk toplumunda artık aldatmanın,tecavuzun,cinsel istismarın örf,adet,din gibi bazı degerlerıyle ıc ıce oldugunu ve gayet normal oldugu dusunuyor ve ona gore bu normal bır olay deyıp hayatını oyle devam ettırıyor yurduma bır guzel empoze edılmıs amerıkada ve avrupada gayet normal bunlar nedenı aıle kavramı fazla yok 18 yasındakı bırey ben ozgurum dıyor ve herseyı yapıyor bızım dızılerımız sayesındede bızde artık herseyı yapar olduk bır dızı furyası mıllet dızıyı ızlıyor sonra dızı bıtıyor arkadan tekrarı olmadı bı tekrar daha sımzdı bana sorarsanız e Zeynel sen izlemıyormusun dizi falan filan izliyorum ama sadece kurtlar vadısı dıgerlerıde cnbc-e dızılerı oda unutmaz ısem .