-
Yönlü Lastik
Toto tires 195.55.R16 yönlü lastik aldım yol tutuşu artsın diye ilk yola çıkmamdan beri . genelde hep sola çekiyor gitmediğim rotçu kalmadı servise gittim ilk amörtisör rulmanlarından zanettiler sonra yönlü lastik bunlar yapar dediler.Beni oldukça yoruyor bu olay. Başına gelen arkadaşlar varmı böyle bir olay.
-
yönlü lastik derken performans lastiklerinden bahsediyorsunuz herhalde bende kullanıyorum böyle bir sorun yaşamadım
-
Dunlop sp 3000 195-55-16 performans lastiklerini kullanıyorum.yönlü lastik ve 6 bin km yol kat ettim hiç bir sorun yaşamadım. Aksine fren mesafesinde ve yol tutuşunda belirgin bir fark var.
-
Bence de biraz talihsiz bir açıklama olmuş, lastik bir tarafa yönlüyse diğer tarafındaki lastik de simetrik olarak öbür tarafa yönlüdür zaten.
-
demekki ustasını bulamadık kimsede sorun yoksa.ama nette araştırdım yapar yorumlarını görünce yanıldım iyi bir ustaya götürmeye çalışıcam artık.kış bakımıda aradan çıkar
-
Yönlü lastik çekme yapar doğrudur.çapraz şekilde yerlerini değiştir sol önle sağ arka ve ya sağ önle sol arka tarzında dene düzelicektir.