-
Aracım dün satıldı artık punto almak istiyorum
-
Hayırlısı olsun, beğendiğin gibi bir taneye sahip olursun umarım.
-
inşallah teşekkür ederim 1.3 dizel multijet grande punto istiyorum beyaz renk kazasız boyasız inşallah bulurum :)
-
oncelıkle hayırlı olsun.. abi sen dızele bınınce gti yi cok ararsın. t-jet yakısır sana ..:)
-
sağol teşekkürler aydın dizele binince tamam gti tadı vermez belki o kadar performanslı olmaz benim araç 2000 motor ama 145 hp idi napalım artık 4 kapılı özellikle grande punto dizel bir araç istiyorum
devir ekonomi devri :)
-
benm arabayı satayım abı sana :P
-
bakıyım aracına neden olmasın
-
Alıntı:
SUPERMAN Nickli Üyeden Alıntı
bakıyım aracına neden olmasın
ilanlar bolumunde satılık gp active dizel yazıyor..
-
aracın güzelmiş gerçekten ama ben kesinlikle beyaz istiyorum bulamazsam görüşürüz :) teşekkür ederim
-
Alıntı:
SUPERMAN Nickli Üyeden Alıntı
aracın güzelmiş gerçekten ama ben kesinlikle beyaz istiyorum bulamazsam görüşürüz :) teşekkür ederim
ben tsk ederımm.)
-
Beyaz cok iyi seçim bir de 1.3 90 6 ileri olursa skydome lu falan... Bu arada jantlar güzelmiş mat gri. hayırlısı olsun
-
giden aracınız içi ve yeni gelecek için hayırlısı olsun
-
teşekkür ederim utku aynen dediğin özelliklerde bir punto arıyorum açıkçası bu arada o gördüğün jantları ben boyadım jantları ilk aldıgımda çizik içindeydi aracı aldığım zaman üzerinde başka jantlar vardı onları satıp orjinal jantları aldım ve boyamıştım aracın son hali bu şekildeydi dünden beri araçsızım zor oluyor gerçekten :)
-
teşekkür ederim fırat sağol
-
hayırlı uğurlu olsun... inşallah istediğin gibi bir araca kavuşursun...
-
en kısa zamanda şöle en beyazından bir puntoya kavuşman dileğimle
-
sattığına da alacağına da hayırlı olsun,inşallah...
-
-
hayirlisi olsun pejo da iyimiş yav:)umarim kisa zamanda istediğin araci bulursun
-
En kısa zamanda aradığın aracı bulursun. Beyaz olsunda ne olursa olsun ;)