İzmirli puntoseverler olarak balçova tarafların da güzel bir buluşma gerceklestirdik.katılan herkese teşekkür ederim.fotoğraflar son dakikada aklımıza geldiğinden Yasemin abla Fırat ve abimizi kaçırdık.
Printable View
İzmirli puntoseverler olarak balçova tarafların da güzel bir buluşma gerceklestirdik.katılan herkese teşekkür ederim.fotoğraflar son dakikada aklımıza geldiğinden Yasemin abla Fırat ve abimizi kaçırdık.
vaayyy bizsiz toplantı ha;)
sizden sonra oldu artık yapcak bişi yok :)
Yazdık bir kenara :D :D
Yalnız şu gece pikniği olayı süperdi. Deniz kenarı, ay ışığı, dostlarla keyifli sohbet.
Daha sık yapalım. Midyeci kazıkladı gibi ancak çok lezzetliydi yaw. :D
midyeciden toptancı usulü almak gerek fazla midyeden bişi olmaz nasıl olsa :)
Yabana gitmez, ziyan olmaz. Benim performansımı gördünüz. Daha 2 tabak olsa onu da yerdim :D
afiyet olsun.. allah içinize sindirsin... midye dolma sohbet ve bira... ne giderdi...
Börek falan olunca menüde bira garip kaldı. Gazoz, ayran vb.. idare ettik. Bende midyeden sonra bir bira içtim.
valla ben olsam börek falan yemez çok yemesemde midye dolma ve bira süper olurdu...
Siz gelin İzmir'e midye - bira organizasyonu yaparız sizin için :)
Yada biz Eskişehir'e midye getirelim, biralar sizden :)
ayıp ettiniz getirin midyeleri biralar benden..
Ok istediğin midye olsun
tamam taze olsun.. ama... bol limonlu.. yanında da buz gibi bira...
Limonu da taşıyacak değiliz ya. Sanki Eskişehir'de limon yok.
Ayrıca İzmir'de midyeler bayat olmaz. Dün akşamkiler sıcakcıktı. Çünkü yeni pişmişti :D
Sizin oralara gelinceye kadar bayatlıyordur tabiki :)
ben alırım bir kilo limon... bol limonlu diye limonuda siz getirin demedim ki....
valla canım istedi ya...
Sen ralli izlemeye gitmiyormusun Eser.
midye midye deyip durma bulamayanlar var:D
Sen geç kaldın canım. Ayrıca yağlı dedin diye 2. kez almadık :S
Sen iste midye tezgahını alırız :)
buluşma süper olmuş, özellikle midye kısmına bayıldım.
"şu anda İzmir'de olmak vardı anasını satayım" diye şarkıyı değiştirerek mırıldanıyorum :)
inşallah bi gün bu keyfi hep beraber yaparız diyelim.