-
Satılık 66.000'de 1.3Mjet Actıve
-
Merhaba,
Aracınız kaç model ve tabii fiyatı, isterseniz pm den yazabilirsiniz
-
resimlerin altındaki linke tıklarsanır sahibinden.com da tüm detayları bulabilirsiniz..
şu an pasif halde görülebilir.. ilan günceldir..
-
-
Alıntı:
SpyHunter33 Nickli Üyeden Alıntı
Bu araç çok gzel ama :)
teşekkürler.. satıp yine eşiminde kullanabilieceği emotion versiyon 90lık otomatik bir bir punto alacağım gibi..
-
Alıntı:
nizamavci Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı Satışlar........ Aracının Maaşallahı var...
Alıntı:
ozgurder Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
Aracınız kaç model ve tabii fiyatı, isterseniz pm den yazabilirsiniz
Merhaba aramıza hoşgeldiniz... Forum kurallarını okumanızı öneririm.. Forumumuza üye olunduktan sonra tanışma bölümünde kendimizi tanıtmamız gerekmektedir... Teşekkürler....
-
Hayırlı satışlar. Bende gp dynamic olan modeline bakıyorum. Aracımı yeni sattım. Hayırlısı artık
-
abi üzüldüm ya aracin çok güzel hayirli satişlar
-
-
-
hayırlı satışlar...
ben bu beyazlara hasta oluyorum satacam gpmi beyaz alcam sonunda :D
-
Bakımlı ve şık bir araç, hayırlı satışlar kaptan.
-
mesajlarınız için teşekkürler
fiyat olarak nasıl yorumlarınızı almak isterim.. azda olsa pazarlık payı mevcut..
-
Alıntı:
nizamavci Nickli Üyeden Alıntı
mesajlarınız için teşekkürler
fiyat olarak nasıl yorumlarınızı almak isterim.. azda olsa pazarlık payı mevcut..
kardeş mal müşteriye satılır..herkez farklı düşünebilir..benim gözümdeki değeri 21000..21500 tl civarında eder ama biri çıkar 23000 tl de verebilir ayrı bir mesele..
-
hayırlı satışlar, inşallah istediğiniz gibi satıp, düşündüğünüz aracı alırsınız. gayet şık bir araba.
-
araç süpermiş hayırlı satışlar
-
Belki burada fiyatınız uygun görülebilir malum GP forumu olduğundan ama fiyat ciddi manada yüksek. 2007 model ve 66k olması km açısından avantaj, 2007 100k km bir aracın 18.000 ettiğini düşünürsek 19.500-20.000 civarı fiyat normaldir.
Ha siz dersiniz ki piyasa bu ara sazan avında herkes uçuyor (sahibinden.com fiyatları için diyorum) neredeyse satılan araç yok bu fiyatlar yüzünden 30.000 çekilse ne olur satılmadıkca..
Hayırlısı olsun sizin adınıza...
-
Bence fiyat biraz çok gibi geldi bana. Ama arkadaşların da dediği gibi mal alıcıya satılır. İnşallah güzel bir paraya satarsınız size hayırlı satışlar...
-
Arac guzel bende begendım ama fıyat tabıkı bıraz pahalı geldı.ben bursadan bır arac arıyorum ama sızınkını de dusunebılırım.son fıyatınız nedır?pm ozelden msj atabılır mısınız?selamalr
-