az önce evomun iç dikiz aynasından gelen tıkırtı çok canımı sıktı ..bu sorun hakkında bi çözüm önersi olan lütfen yardımcı olsun...
Printable View
az önce evomun iç dikiz aynasından gelen tıkırtı çok canımı sıktı ..bu sorun hakkında bi çözüm önersi olan lütfen yardımcı olsun...
haydaa. direksiyonu bıraktım bide aynalarımız mı tıkırdayacak. nassı bi araba bu yaa :)
şaka bir yana geçmiş olsun. basit bir sorundur sanırım. eğer kararan dikiz aynası değilde normal ayna ise ufak bir operasyonla düzelir. yapamazlarsa nasıl olsa garantiden değiştiriler. tek sorununuz bu olsun. araç km. kaç oldu bu arada ?
Evet arkadaşlar 15 gündür aracımda bi tıkırtı var araya araya maf oldum. Dün fark ettim ki dikiz aynasından geliyor. Kararan dikiz aynasının içinden acayip sinir bozucu bi tıkırtı geliyor! Nasıl söküldüğünü bilen var mı acaba?
Ben yaklaşık 3 aydır torpidodaki zırıltıyı gideremedim, torpidonun kilit yeri gizli bölmenin açma düğmesine takılıyor ve serivste bunu çözemiyor...
En azından tıkırtının nereden geldiğini bulduk çözümüde buluruz artıkk ..
Abi gizli bölmeyi kilitleyen zımbırtının üstüne ufakta olsa uygularsan büyük bir ihtimal ses kesilebilir..
Edit : bu arada aracımda arka taraftan gelen sesi ben sonunda kestim.. arka koltukları sabitleyen kilitten yapıyormuş.. koltuğun karşılığına gelen kilit mekanizmasına 1-2 tur elektrik bantı sardım sonunda gıcırtı kesildi ...
ayna kapağını çıkart ve içine bir miktar elyaf koy ne tıkırtı kalıyo ne ses....
Aynanın cama baglı olan ayagının kapagından geliyor o ses ben bir yıldır bu sesle yaşıyorum.düz yold çıkmıyor ama mıcırlı asvaltta gidiyorsanız onunla yaşamaya alışın derim.ben 2 3 sefer ugraştım kesilmedi bıraktım şimdi ugraşmayı beraber yaşayıp gidiyoruz. :d
Benim ses aynanın içinden geliyor. Aynayı nasıl sökeceğimi bilsem sesi kesicemde aynayı sökemiyorum (Kararan ayna)