Arkadaşlar ilanlar bölümden gördüğüm kadarıyla satılık benzinli model için 5cm yay yok..Satmaya niyetli olan var ise ilgilenebilirim..
Printable View
Arkadaşlar ilanlar bölümden gördüğüm kadarıyla satılık benzinli model için 5cm yay yok..Satmaya niyetli olan var ise ilgilenebilirim..
toolgacıgım sabah berı şaş oldum araya araya harbı kımse satmıyor ya galba,dıger uye oldugum forma da gırıp bakcam sımdık hatta orayada ılan vermemı ıstermısın?
Çok iyi olur sonercim bende bişe bulamadım olmazsa artık dizellerinkine sulanıcam :D
uyuyormukı?
Uydurucaz :D
arada neden fark olsun ki aynı araçlar sonuçta....
Serkancım dizeller benzinlilere göre biraz daha ağır oldukları için yayların esneklikleri farkedebiliyormuş gerçi çoğu dizelci öyle düşünmüyo ama benim için son çare şimdilik :)
araçların ağırlıklarıyla alakalı...
bende anlayamadım bu işi benzinli dizel kaç kg fark varki yay fark ediyor garip geliyor bana..
arkadaşlar bu tabolada kg lar yazıyor 105 kg dizel daha ağırmış ama bu kadar fark neden yayda fark ediyor bir bilene sormak lazım..
https://forum.grandepuntotr.com/gran...ilastirma.html
dizel araclar daha ağır oldugu ıcın serkan
coskun abı konuyu okuyunca aydınlıga kavusturur umarım adem abıcıgım
serkan ınanması guc ama var arkadaşım ınanmıyorsan tart aracları:):)
tamamda hepsi birbirine uyuyor sorun yok benzinliye dizel taktın pek indirmedi peki dizele benzinli taktın dizelin yayına göre dahamı çok indirir hadi bakalım çık işin içinden :)
Uymamasından yana sıkıntımız yokki zaten mert.
dizele benzinli yayı takınca daha çok indiriyor
benziliye dizel yayı takınca olması gerekenden daha az indiriyor.
Misal ben kendi aracıma benzinli yayı taktım , benzinli araca göre kafadan bi yarım cm daha çok bastı.
bendekiler benzinli araçlar için olandan.