Vodafone 3G modem alacaklar dikkat!
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce gittiğim yerlerde internet kullanabileyim diye Vodafone 3G modem aldım. modemi almadan önce 3G li interneti kendi bilgisayarlarında gösterdiler,gerçekten hızlıydı.
neyse aldım eve gelip laptopa taktım. bir baktım3G yok. aradım 1 sene önce "Alper bey sizin bulunduğunuz yerde 3G çalışması var, 3G gelene kadar GPRS ten bağlanırsınız" dediler. GPRS'te bizim kablolu internetin yarısı hatta daha az hızında. yani şöyle söyliyeyim face'te video seyretmeniz imkansız, internet sayfalarının açılması çok uzun zaman alıyor. iptal de ettiremiyorum 18 ay taahhüt vermiştim. yani çok kötü bir durum.
uzatmayayım. alacak olan arkadaşlar modemi alıp evlerinde denesinler kesinlikle. eviniz merkezde olabilir yine de deneyin çünkü eşimin ailesi Ankara-Elvankent'te merkezdeler orada 3G yok,düşünün yani. "evinizde 3G varsa sorun yok" demelerine inanmayın, benim evimde telefonda 3G var ama modem 3G yok. eğer modemde 3G varsa alın ama 3G yoksa kesinlikle tavsiye etmiyorum, bilgisayarınızı kırmak isteyebilirsiniz.
kötü tecrübemi paylaşmak istedim.