Palio punto karşılaştırması..
Ek: Sanırım söylediklerim yanlış anlaşıldı veya yazdıklarımı okumadan sadece konu başlığıyla yorumlar geldi :)
Ben paliomu alayım puntomu alayım demiyorum punto alacağım tabiki ama sadece iki arabanın aşağıda yazdığım yönleri konusunda karşılaştırılmasını istedim bilen biri varsa sevinirim ;)
Arkadaşlar uzun zamandır punto almaya niyetliydim bu ara artık iyice fiyat araştırmaya başladım yakın zamanda inşallah bende bir GP alarak bu büyük aileye katılacağım :)
Ama henüz bir puntoya binip inceleme şansı bulamadım.. Cumartesi sanırım gidip bi test sürüşü yapıcaz ama ondan önce sormak istediğim mesela palioyu puntoyla karşılaştırırsak iç kalitesi görüntü yol tutuşu arka koltukların ayak boşluk genişliği vs.. gibi sanırım punto daha iyidir ama hangisinin artısı hangisinin eksisi var iki aracıda bilen biri yorumlarsa gerçekten çok sevinirim.
Mesela benim ailemde binecek arabaya yeri gelecek beş kişi olucaz acaba arka koltuğun genişliği ve ayak koyma yerinin genişliği azmı çokmu buda benim için önemli yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ;)