Trafikteki yol tartışmasının puntomda bıraktığı hatıra..
Merhaba,
Bugün akşam üstü Cebeci dolaylarında 2. şeride park etmiş araçlar yüzünden, 3 şeritli yol tek şeride düşmüş ve dolayısıyla o noktada bi kargaşa vardı. Normalen araçlar tek şeride düşen yollarda birbirlerine yol vererek bi o taraftan, bi bu taraftan birer birer geçerler. Yol hakkının bana geçtiğini düşünerek burnunu soldaki şeride uzattım. Yandaki araç korna çaldı ve ufak çaplı bi ağız dalaşı oldu. Aldırmadım ve devam ettim. Işıklara geldiğimizde, arkama geçti ve aracından indi. 4 kişiydiler ve hepsi PTT gömleği giymiş görevlilerdi. Yanıma geldiler. Bağırıp çağırdı, yumruk atmaya çalıştı başarılı olamadı. Arkadaşlarından bi tanesi engel olmaya çalıştı falan ama aracın tavanına vurmayı başardı. O an bir sorun olabileceğini düşünmedim, biraz ileride durdum ve tavana baktım. Göçük oluşmuştu. Hemen gittikleri yöne ilerledim ancak nafile.. Etraftaki ptt şubelerine sordum, bizden biri değil dediler. Kavşakta trafik ekibi bekliyordu. Onlar beni Cebeci Karakoluna yönlendirdiler. (mobeseler henüz çalışmıyormuş) Aracın plakasını tam göremediğimden hiç bir şey yapamayacaklarını söylediler. Anlayacağınız tavandaki göçük ile kaldım.. Yarın Ptt den araç sorgulatacağım.
Trafikte diş gösterirsiniz, başınız belaya girer. Sessiz kalırsınız, böyle manyaklar dadanır. Eskiden sessiz kalmıyordum ancak çok bela atlattım. Artık sakinim ancak yine bela buldu mu buluyor. İnanın ne yapacağımı bilmiyorum..
Sizden isteğim, lütfen oruç tutuyorsanız mümkünse araç kullanmayın. Hem sıcak hem oruç insanları geriyor. Bu tür vakalar artıyor.
Biraz uzun oldu ancak esas sormak istediğim şey, tavanı servis dışında yaptırabileceğim bir yer var mı?
Şimdiden teşekkürler