Arkadaşlar bugün gitti gidiyor firmasından 1 adet PIONEER AVH-P 5250 7"EKRAN USB DVD aldım fiyatı çok uygun ve bugune özel 12 taksıt ımkanı ile yanlız bu firma sizce güvenlimi bir sorun olurmu yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Printable View
Arkadaşlar bugün gitti gidiyor firmasından 1 adet PIONEER AVH-P 5250 7"EKRAN USB DVD aldım fiyatı çok uygun ve bugune özel 12 taksıt ımkanı ile yanlız bu firma sizce güvenlimi bir sorun olurmu yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler
Gittigidiyor güvenli büyük bi ihtimal sıfır risk sistemi ile aldınız ondan sorun olmaz.
ben bir kaç parça bir şey aldım.. sıkıntı olmadı... ama hiç elektronik bir şey almadım.. orasını bilemem... iade garantisi var mı aldığınız ürünün. onları araştırmanız lazım.. sonuçta kargo ile gelecek.. kargocu soruyor aldığınız ürün bu mu diye... değilse iade edebiliyorsunuz.. ürünü inceledikten sonra parasının yatırılmasını onaylıyorsunuz.. denemeden parayı onaylamayın derim... eğer çalışmazsa değiştirebilirsiniz.. ha denediniz çalışıyor iki gün sonra bozuldu yada iki sene.. şans birazda...
Ben hepsiburada.com u kullanıyorum genelde sorun çıkmıyor ama kargoya dikkat etmek lazım kırılacak bişey sipariş etmek riskli çünkü genelde hırpalanmış geliyor o yüzden siteler ne kadar sağlam olursa olsun kargoya dikkat etmek lazım :)
Eser teşekkür ederim iade garantsı varmı bende bılmıyorum benı gıttı gıdıyordan aradılar hangı urunu aldıgımı adres v.s teyidi aldı ama ödeme için herhangı bırsey demedi ve net dede böyle bır secenek göremedım.getiren kargonun dediğin gibi bir hizmeti varsa cok gusel zaten teslımat sırasında kutuyu acıp bakmadan odemesını ve teslım aldığıma dair ımzalamam umarım bır sıkıntı yaşamam
bi kere şunu söyleyelim siz gittigidiyor firmasından almıyorsunuz ürünü, ordaki herhangi bir satıcıdan alıyorsunuz. gittigidiyor sadece aracı. bi ürün alırken öncelikle satıcının geçmişine bir bakın, hakkındaki yorumları okuyun ondan sonra almaya karar verin. ama zaten gittigidiyor'un çok iyi bir sistemi var ürün geldiğinde ödemenizin onayını veriyorsunuz yani paranız anında satıcıya gitmiyor o yüzden isterseniz paranızı kaptırmayabilirsiniz üç kağıtçılara.. ben de kullanırım gittigidiyor.u
serkancım teşekkür ederim evet dediğin gibi gıttı gıdıyor alıcıyı ve satıcı yı bır araya getıren bır nevi aracı bir firma sıfır rısk dıye bırsey okudum sıtede bu her alısverısdemı gecerlı yoksa secenekmıdır? egerkı her satıs için gecerlı ıse telefonlamı onay alıyorlar bu konuda bır bılgın varmı?
benim alışverişlerimden yanlış hatırlamıyorsam seçenek değil bu zaten hep uyguladıkları sistem. siparişinizin takibini yaptığınız sayfayı inceleyin, onay gibi bir işlem olmalı.
günün fırsatı diye ekranın solunda olan %35-60 gibi indirimli ürünlerden ise tamir görmüş, sıfırlanmış (refubrised) olabilir. garanti şartlarına iyi bakmanızı tavsiye ederim. onun dışında güven konusunda bir sorun yok. beğenmezseniz itiraz için 3 gününüz var. ödemeyi onaylarsanız para satıcıya aktarılır, hiçbir işlem yapmazsanız 3 gün sonra para otomatik satıcıya aktarılır.
öncelikle hayırlı olsun Zafer, bu ve benzeri bikaç site güvenilir olarak bilinir. genelde pek sorun çıkmıyor. ancak elektronik olayı biraz daha riskli tabi ve biraz da şans işi. hepsi...'dan telefon aldım iki kez geri gönderdim, kardeşim 2. el aldı sahib...'den hiç bi sorun çıkmadı. umarım sorunsuz kullanırsın, tekrar hayırlı olsun
dostum satışda olan ürünün tam linkini gönderme şansın varmı tam inceleyebilmemiz açısından...merak ettim doğrusu..
pioneer avh-p 5250 gittigidiyor sitesinde ararsan çıkar ürün karşına.. ben takip ediyordum ürünü 1 149 fiatı vardı düşmüş 1099 olmuş.. resimlerini çok merak ediyorum nasıl olacak...
bende onları gördüm ancak daha ekonomik mi acaba zaferin aldığı, başka bi linktenmi buldu onu merak kettim
hiç almadim ama bizim buraya yurtiçi kargodan bir eleman geliyor milyarlik saatler oluyor adam herhangi bir sorun olsa almaz sanirim o kadan parayi da nerden buluyosa:D