bu gün okulda arabayı yıkayayım dedim,bi baktım benim öğrencilerin içinde profesyonel yıkamacılar varmış:))),hem kendilerini yıkadılar,hemde bana yeardım ettiler,bu sıcaklarda bundan iyi eğlence olurmu:)
Printable View
bu gün okulda arabayı yıkayayım dedim,bi baktım benim öğrencilerin içinde profesyonel yıkamacılar varmış:))),hem kendilerini yıkadılar,hemde bana yeardım ettiler,bu sıcaklarda bundan iyi eğlence olurmu:)
çok eğlenmişler.... eee artık sende ilk sınavda 5 verirsin hepsine...
normal zamanlarda prensip olarak,yardım etmelerine izin vermem,ama bugün benden çok onlar karlı çıktı bu işten,ama yine de sonrasında bi eğlence turu attık hep birlikte,canlarım onlar benim,bütün 5 ler feda olsun hepsine,not dediğin nedir ki,çarşıdan parayla almıyoruz nasılsa,dağıtırız fazla fazla:))))
hahahaha süper olmuş =)
süper birşey ellerine sağlık :) ama fırça gördüm sanki..
Hocam hazır potansiyeli yakalamışken cila olayına filanda girseydiniz, malum bizler yaşlandık bu işler için : )
ekip muhteşemmiş valla Mustafa Abi (hocam) :)
çok şirinler
Hocam iyi iş çıkartmışlar kesin öpücükleri hakediyorlar...Ama bu seneki yıllık iznimde çok değerli başka bir GP sahibi abimizle karşılaşma imkanım oldu ve ben şu saatten itibaren manuel*e geçiyorum yanii fırça ile yıkamaya ...bazı şeyleri konuştuk ve bizzat gözlerim ile gördüm ve tespit ettim ki kimyasal ile (fırçasız) *yıkama* arabalarımıza oldukça buyuk zararlar veriyor...ortalığı karıştırmamak adına forumda konu bile açmadım ancak kısmet olursa Eskişehir buluşmasında arkadaşlar ile paylaşırız...
hepsine kocaman pekiyi yildizli hemide hocam cocuklar biliyor işi:D
köpük kadar fırçada zarar veriyor ama en iyisi buharlı yıkama ;)