-
puntoAZ spoiler ve jantlandı
-
hayırlı olsun güzel olmuş lazstik ve jant ebatları ne acaba birde araç bas bas bağrıyor bana yay takın diye
-
hayırlı olsun güzel olmuş aracın..
yay istiyor sanki :)
-
Güle güle kullan Cem, oturmuş jantlar.
-
vay vay bilader leylek ama geçerli süründürsen biraz geçerli spoileri kim taktı:beta:
-
Alıntı:
ayhan1 Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun güzel olmuş lazstik ve jant ebatları ne acaba birde araç bas bas bağrıyor bana yay takın diye
kardesım daha yenı taktım bıraz gecsın takıcam yay
Alıntı:
oto izmir Nickli Üyeden Alıntı
vay vay bilader leylek ama geçerli süründürsen biraz geçerli spoileri kim taktı:beta:
spoileeri oto taktı tabiki başka kim takabilir kii::)
-
Cem güzel olmuş maşallah. Bu İzmir'deki siyahlara birşeyler oluyor bu günlerde :D
Alıntı:
Alıntı:
puntoaz Nickli Üyeden Alıntı
spoileeri oto taktı tabiki başka kim takabilir kii::)
Ulen zorla kendinden bahsettirip reklam yaptırıcan haaa :whip0000::whip0000:
-
sayılı ufak şeyler yaparsan izmirin kupon rock siyahı puntolarından olucak ihtiyaçlarını giderirsen:motorcu:
-
saoll yasemin abla.... bu resimlerden bi tanesini imzamıza nasıl koyarız???????
-
Alıntı:
sayılı ufak şeyler yaparsan izmirin kupon rock siyahı puntolarından olucak ihtiyaçlarını giderirsen:motorcu:
kardeşşiimm sen varken biz daha arabaya neler yapmayız ki
-
Alıntı:
JASMINE Nickli Üyeden Alıntı
Cem güzel olmuş maşallah. Bu İzmir'deki siyahlara birşeyler oluyor bu günlerde :D
Ulen zorla kendinden bahsettirip reklam yaptırıcan haaa :whip0000::whip0000:
yorum yapmıcam cemle bizim aramızda o biliyo onu
-
Alıntı:
puntoaz Nickli Üyeden Alıntı
saoll yasemin abla.... bu resimlerden bi tanesini imzamıza nasıl koyarız???????
Sol üst tarafta kontrol paneline gir. Soldaki menüden signatür ayarlarınıza tıkla. yandaki bölümden İmza resmi upload et bölümünün altındaki gözatı tıkla. Resmin olduğu yeri işaretle (PC, USB vb..) ve yükle de. Bu kadar :D
-
Alıntı:
yorum yapmıcam cemle bizim aramızda o biliyo onu
Yaptığın yorumla herkes öğrendi zaten senin taktığını. Daha nasıl bir yorum olabilir ki......
-
Alıntı:
Yaptığın yorumla herkes öğrendi zaten senin taktığını. Daha nasıl bir yorum olabilir ki......
benim Cem'e vermek istediğim msj başka birşey olduğu için öyle de anlaşılabilir ama bu niye bu kadar sizin dikkatinizi çekti sayın jass abla anlayamadım alt tarafı spoiler
ayrıca flood yapmışsınız:beta:
-
-
Dikkatimi çeken spoyler değilki . Sen ne olduğunu ya anlamadın ya da anlamak istemedin. Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok. Karşılaştığımızda anlatırım dikkatimi çeken şeyin ne olduğunu sana.
-
Alıntı:
Sol üst tarafta kontrol paneline gir. Soldaki menüden signatür ayarlarınıza tıkla. yandaki bölümden İmza resmi upload et bölümünün altındaki gözatı tıkla. Resmin olduğu yeri işaretle (PC, USB vb..) ve yükle de. Bu kadar :D
saol yasemin abla ben şimdi yapmaya çalışıcam imzayı
-
yay atarsan cok fena durur masallah.
-
çok güzel olmuş daha güzel olması için 3,5 H&R şart :)
-
cem jantların güzel olmuş doğru seçim..bu izmir siyahlarınada bişeyler oluyo canım bu gunlerde:D