arkadaşlar 2'inci siyah renk 1.3 multijet +ak bordo iç döşeme evomuzu aldık 2 haftaya kadar geleceğini söylediler
Printable View
arkadaşlar 2'inci siyah renk 1.3 multijet +ak bordo iç döşeme evomuzu aldık 2 haftaya kadar geleceğini söylediler
Hayırlısı olsun. Filo yapma yönünde ilerliyorsunuz yani :)
hayırlı olsun..... kazasız belasız kullanmanız dileğiyle....
Hayırlı olsun, kazasız belasız inşallah.
hayırlı olsun aracınız
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
hayırlı olsun
hayirlisi olsun ikisini de kazasız belasız kullanın inş.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın.. başka hangi renklerini alcaksınız:)
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :D çok çabuk kirleniyor ya yıkatıyorum daha binemeden kirleniyor araba :)
arkadaşlar yorum yapan yapmayan GP üyelerine tek tek tesekkur ederim onur ve koray kardeşim haklısınız siyah araban varmı derdın var artık hergün yıkatırız:) zafercim artık bakacaz kısmet olursa sıradakı renk'e:)
bu adaletmi ya kardeşim bizim ki hala gelecek dün aradılar 20 gün daha ileri attılar gümrükteymiş sorun çıkmış dediler ( artık gümrükten benim arabayı kaçakmı sokmak istediler naptılarsa:) ) biz bu durumdayken sen ikinci geliyor diyosun.. benim araba gelene kadar sen kare yaparsın gibime geliyor.. şaka bir tarafa iki aracınada güle güle binin...
Hayırlı olsun ve şükürler olsun dizel almışsın abi yoksa bide bunun için ugrascaktın lpg yaptırayım diye gerci artık tecrübe sahibi oldun ama:)Renk uyumu çok güzel bendede var ordan biliyorum:) beyazı kenara bırakmaya hazırlan bunu yıkatmaya verince beyazı kullanırsın sürekli yıkatcagın için:D
hayırlı olsun
kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah