arkadaşlar başlıkta yazılan gibi sizce stock t-jet ile chipli 90 hp lik gp drag ve rollde ne olur sizce ?
arkadaşlar başlıkta yazılan gibi sizce stock t-jet ile chipli 90 hp lik gp drag ve rollde ne olur sizce ?
Rolling de her türlü t-jet ama drag'da ya dizel ya da t-jet,kalkışa bakar.Ben bir sefer benim 75 likle(stock) otomatik megane a karşı kalktım(benzinli 1.6,stock) milim farkla ben öndeydim pendik sahil yolunda virajı dönmeden önce,sonrasında bıraktık zaten
bndede t-jet wardı önceden kalkışta çok patinaja kalıo asr açıksada ii fırlamıo tutuyo arabayı 2 3 saniyeliğine kafayı çıkarır en fazla chipte 0-100 nü 4 - 5 sanye aşşağı çekemsesse geçemez bu arada punto deil ama doblo 1.9 multijet 105 hp modeli ile denemiştim videosuda war 300 400 metre de 150 200 metreye yakın fark olmuştu stok t-jetle
abi palio sportingle yapsak ne olur:thumbup1:taktım kafayı sporting alcm
yahu kitleyin şu konuyu hayal aleminde yaşıyonuz :D t-jet her şekilde geçer ;)
yok akşam belki görmüşsündür cem abiyle denedikte kısa bir drag&roll yaptık chipli 75 lik geçemedi 90lığı yarım boy öndeydik biraz fazla kaçtı sanki t-jet felan :D :D
chip olayına göre değişir :)
vereceğim konuyu biraz okuyun:
TR de TEK..! 1.9 TDI 200 Hp 9n3 Coupe POLO
t-jet i de o kadar abartmaya gerek yok hani :)
mehmet abinin araba..büyük turbolu 1.9 tdi..+ çok hafif polo cup aracı..bende turboyu büyütsem 220+++++ :)
turbo büyütmeden aldığı dyn verileride ortada :D
https://img34.imageshack.us/img34/594/img0387ew.jpg
mazüt povır :D püfür püfür
yav o değilde
tek hayalim amerikadan cummins 6.0 L motorlu dodge ram getirmek
turbo ve chip atıp asfalttı kazımak :D
şu videoya bir bakın :D
https://www.youtube.com/watch?v=CCNZfUO0cLY
bildiğin güç yaa
safkan güç :D
çok duman atıyor
sonunda da güm lüyor zaten :D
Mert Git kitle şu konuyu ya :D T-jet onu her türlü parçalar .. :D bi starjeti geçde sonra t-jeti geçersin :P
Tolgayla beraber her ikisini denedik, onun araci tjet filtre ve egzost var tahmini 130 hp civari bende ise multijet 110 hp;
Dragta 0-400m kalktik max. 2 boy gecebildi
Rollde ise 1 boy acabildi
Neticede tjet multijeti rahatlikla geciyor...
Neyi varmış Starjetin :P fire 75lik multijeti tokatlarsa :D starjette 90 lık Multijeti Tokatlar Kanımca :P:P
Edit : Fiat Grande Punto 1.4 STARJET 95 HP 0-100 : 11.4 sn Top Speed : 178 kmh
Fiat Grande Punto 1.3 Multijet 90 Hp 0-100 : 11.9 Sn Top Speed : 175 kmh
Seni Fire la tokatlarım oturur aglarsın len:D