Arkadaslar arka cama kus pıslemıs uzun sure durmus camda akmıs arka tampona kadar arabayı kac defa yıkattıysam ne camdan leke cıkıyor ne tampondan nasıl cıkar bu
Printable View
Arkadaslar arka cama kus pıslemıs uzun sure durmus camda akmıs arka tampona kadar arabayı kac defa yıkattıysam ne camdan leke cıkıyor ne tampondan nasıl cıkar bu
eyvah tampon çıkmayabilirde camdakini sirkeyle bir dene abi keşke tampona değmeden önce müdahale etseydin çünkü kuş pisliğinde asit var kaportaya değince boyayı eritiyor üstüne birde güneş yedimi boyayı feda etmiş gibi birşey oluyor
Cok gecmis olsun Allah beterinden saklasın..
evet kuş pisliğinde asit var ,evimin önünde bir ağaç var çok şahene gölgeside var fakat ağaçtaki kuşlar pislediği için mecburen güneşin alnına koyuyorum arabayı,,ılık su ile yumuşatıp temizleyebilirsin sonrada ince bir pasta çekersen iyi bir sonuç elde edebilirsin..
Kuş pisliğini asla arabanın üstünde bırakmamak lazım. Asit olduğu için belli bir süreden sonra güneşinde etkisiyle boyayı eritiyor. Güzelce yıkadıktan sonra pasta ile hallolur bu iş..
tabi çok beklediyse dönüş yok,birgün bu mahlukatlar benim eski komşunun kaputuna sağlam indirmiş ,komşuda almış eline scocth brite süngeri kaputu bir hışımla ovalıyordı,sonradan gördüm kaputta kocaman çiizk dolu bir yuvarlak vardı,daha sonra boyatırdı mecburen