-
Görülmemiş aykırı G.P resimleri
-
İyiki sansür uygulamışsın Deniz....
-
hangisine bakıcaz arabayamı bayanamı
-
Alıntı:
JASMINE Nickli Üyeden Alıntı
İyiki sansür uygulamışsın Deniz....
sansürlüleri komple kaldırdım:rolleyes:
-
bunlar arabaysa bizimkiler ne ? :D daha doğrusu benim ki ne ? :P
-
Alıntı:
muratx41 Nickli Üyeden Alıntı
GP resmi dediğine göre arabaya tabikii
-
Alıntı:
muratx41 Nickli Üyeden Alıntı
Bayan mı var ki:ermm:
-
şu en sondaki kızıl saçlı kıza bayıldım
telefonunu felan nasıl buluruzki acaba bunun
-
Ya ben görmüyorum yada kamera şakası var bu işte... Bayan nerde arabalar nerde? Sansür nerde? :):):)
-
Kaybolmayan bayan istiyoruz :D
-
Deniz konuyu ilk açtığında GP üzerinde bayanlar vardı. Sonra o fotoğraflar kaldırıldı arkadaşlar.
Bu arada arabalar her zaman daha güzel. Ben size söyleyeyim. Boşuna bayanları merak etmeyin. :) :)
@Coşkun : Kızıl saçlı yoktu arkadaşım sarışındı onlar :) Ancak numarayı bulursam yengeye mesaj atarım o sana iletir. :) :)
-
Alıntı:
jasmıne Nickli Üyeden Alıntı
deniz konuyu ilk açtığında gp üzerinde bayanlar vardı. Sonra o fotoğraflar kaldırıldı arkadaşlar.
Bu arada arabalar her zaman daha güzel. Ben size söyleyeyim. Boşuna bayanları merak etmeyin. :) :)
@coşkun : Kızıl saçlı yoktu arkadaşım sarışındı onlar :) ancak numarayı bulursam yengeye mesaj atarım o sana iletir. :) :)
:d :d
-
-
Alıntı:
JASMINE Nickli Üyeden Alıntı
Deniz konuyu ilk açtığında GP üzerinde bayanlar vardı. Sonra o fotoğraflar kaldırıldı arkadaşlar.
@Coşkun : Kızıl saçlı yoktu arkadaşım sarışındı onlar :) Ancak numarayı bulursam yengeye mesaj atarım o sana iletir. :) :)
ben en son rsimdeki kırmızı puntodan bahsetmiştim
ne kadar kalbiniz kötü yaaaa
-
Tabi tabiiiii. Kesin öylediirr. Deniz'e söyleyimde şu merak edenlere özel mesaj yoluyla göndersin bari fotoları :)