aracım 59200 kmye geldi bugün servisle görüştüm 60000 bakım ücretini
260-270 tl civarında tutar dediler fiyat normalmi arkadaşlar
veya dışarda yaptırmam dahamı hesaplı olur yardımcı olurmusunuz ?
aracımın garantisi bitti
Printable View
aracım 59200 kmye geldi bugün servisle görüştüm 60000 bakım ücretini
260-270 tl civarında tutar dediler fiyat normalmi arkadaşlar
veya dışarda yaptırmam dahamı hesaplı olur yardımcı olurmusunuz ?
aracımın garantisi bitti
Abi bende 60.000 bakımımı dışarıda 2 hafta önce yaptırdım 135 TL'ye...Ama değişecek parçalara göre fiyatlarda farklılık gösterecektir...Benim sadece yağ değişimi ,polen filtresi,hava filtresi,yağ filtresi,komple fren ayarı ve diğer tüm kontroller yapıldı...
Bence çok para..Birde izmirden fiyat konusunda yardımcı olursa daha sağlıklı olur...
Arkdaşlar bende aracımı 60.000 bakıma götüreceğim ancak ana servise mi yoksa yetkili servisemi götürsem kararsız kaldım...standart bakım yapılacak aracıma bunun dışında herhangi bir problemi yok...Ortalama fiyat verebilmek mümkün olur mu ?
Sanırım benımde yakındır 60.000 km bakımı..Ben servise goturmeyecegım özel servisler ve sanayıı dekı ustalarım bu ısı klaylıkla halledebılıyorlar...Eger garantınız dolmuş ise servisi unutun derim...
garanti bittiyse servise gitmenin bir anlamı yok böye rutin bakımlar için,balata değişimi falan olmayacaksa,yağ değişimi,filtre değişimleri ve mazot filtresi değişimi,sıvı kontrolleri,balata temizliği vs vs 190 verdim dün.
bu fiyata işçilik dahil bu arada..
arkadaslar ben yazın dısarda yaptırdım 60000 km bakımını
bu yazdıklarınıza fıren hıdrolıgı nıde ekleyın onunda degısması gerekıyor ayrıca bı onemlı unsur daha kompresor kayısıda degısıyor 60000 km de. ben butun parcaları yetkılı servısten alıp dısarıda yaptırıyorum ustelık parcalarda kayıtlı olmus oluyor hangı bakımı ne zaman kac km de yaptıgımda bellı olmus oluyor.
hıd yagı 12 tl cıvarı komp kayısıda 45 tl cıvarı aracın kıtapcıgına baktıgınızda hangı km de nelerın yapılması gerektıgını yazıyor.selamlar