arkadaşlar elinizde arızalı kullanmadığınız veya yedeğini çıkarıpta elinizde kalan sustalı anahtarınıza talibim(değerini ödemek kaydıyla). benim anahtarım çok kötü durumda,elektonik devresini çıkarıp sizden alacağım anahtara monte edeceğim...
Printable View
arkadaşlar elinizde arızalı kullanmadığınız veya yedeğini çıkarıpta elinizde kalan sustalı anahtarınıza talibim(değerini ödemek kaydıyla). benim anahtarım çok kötü durumda,elektonik devresini çıkarıp sizden alacağım anahtara monte edeceğim...
yokmu arkadaşlar?...
dur ben bir kaç yere bakim muradım ;)
Başka model araçların sustalıları uyarmı?
bende pejo 307 anahtarı var ama bizim puntişlerinkine uymaz uysaydı zaten para almadanda verirdim..
maksat bi arkadaşımızın işi görülsün
bende bir tane var dış rengi mavi
arkadaşlar 2007 model puntomun sustalı anahtarının pil yucası düştü.nasıl düştü bilmiyorum ama düştü.yaklaşık 1 aydır manuel olarak kullanıyorum anahtarı.üzerindeki düğmeleri kullanamıyorum. elinde kırık anahtarı yada parça olarak pil yuvası olan arkadaşım varmı acaba? yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler
bende arıyorum...
kasko dan bende yenisini istiycem..
kaskoyu yenikeyince delinme gibi bi durum söz konusuymuş dedilerdi bilgisi olan varmı bu konuda.. ( :kaskodan asil anahtarın kayboldu denilerek çıkartılması..)
valla bulamadım sağa sola soruşturdum.olmaz ise öyle yapıcam.eğer sorun olmaz ise yaptırabilirim tabi
şu lanet parçayı hala bulamadım yaa:/ küçük bi parça ama önemi çok fazla:/ resmen 10 yıl önce araba kullanıyomuşum gibi:) kardeşim sen nasıl yapıyosunn bi yardımcı olsan bana
-
yapayım mustafa sana o parçayı...
acil grande punto 2009 sustalı anahtarlık kabı lazım beyaz tercihimdir.